Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Hi-Files Show 2015, 14. i 15. novembra
Hi-Files Show

Hi-Files Show 2015, 14. i 15. novembra

Tradicionalni sajam audio i video tehnike, dvanaesti Hi-Files Show, biće održan 14. i 15. novembra u hotelu Holiday Inn (Španskih boraca 74).

Kao i svake godine, Hi-Files Show donosi pred beogradsku publiku najnovija tehnička dostignuća u oblasti zvuka i slike, uz obavezne novitete.

Ove godine biće predstavljen LG OLED 4K TV, koji ima četiri puta veću rezoluciju nego Full HD, dopunjen sa nekoliko inovativnih rešenja. Svaki 4K OLED televizor ima webOS operativni sistem, kao i stilski elegantan dizajn koji ga čini idealnim za savršenu kućnu zabavu.

Pored ovog modela televizora, u centralnom holu će biti izloženi najsavremeniji fotoaparati koji su predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu, kao i dva dobitnika ovogodišnje EISA nagrade: Panasonic izlaže kompaktni model LUMIX DMC-G7, dobitnika EISA nagrade za najbolju foto i video kameru, a Nikon jednu od zvezda iz svog asortimana, D5500 koji je osvojio EISA nagradu za najbolji amaterski DSLR fotoaparat, kao i druge atraktivne modele.

Audio-video uređaji i sistemi

Za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka One Hi-Fi izlaže aktivne bežične zvučnike u obliku lopte Devialet Phantom, a isti tip uređaja, ali u tradicionalnoj formi, predstaviće Vox Trade sa zvučnicima Dynaudio Focus 400 XD.

Persej Audio će predstaviti MBL, Lindemann i Raidho zvučnike i elektroniku, a među novitetima iz 4Audio distribucije naći će se i digitalni projektor zvuka Yamaha YSP-5600. Kompanija Player će izložiti veliki broj modela iz sopstvene distribucije, među kojima se nalaze Marantz, Onkyo, Arcam, KEF, Naim i mnogi drugi brendovi.

Hi-Files Show je najveći Hi-Fi događaj u Srbiji. Audio-video uređaji i sistemi biće izloženi u šest sala na prvom spratu, kao i u sobama na drugom spratu.

XII Hi-Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12.00 do 19.00, a cena ulaznice iznosi 300 RSD i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Ulaz je slobodan za žene i decu. (danubeogradu.rs)