Naslovna » Izlasci » Sport » Košarkašice Srbije protiv Nemica u Pioniru
Košarkašice Srbije u Pioniru: Sonja Petrović (foto: kss.rs)
Sonja Petrović (foto: kss.rs)

Košarkašice Srbije protiv Nemica u Pioniru

Košarkašice Srbije igraće protiv Nemica, 21. novembra od 19.00, u okviru novog kvalifikacionog ciklusa za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Češkoj 2017. godine.

Utakmica će biti odigrana u Hali Pionir, a ulaz je besplatan. Karte se mogu podići tri sata pre početka meča na blagajni Pionira.Za dž

Ujedno, ovo je prva utakmica reprezentacije Srbije na domaćem parketu posle osvajanja Evropskog zlata. Jedna od naših najboljih košarkašica, Sonja Petrović, posle povrede šake vraća se na parket i poziva sve ljubitelje košarke da podrže našu reprezentaciju na startu kvalifikacija.

Napominje da je, osim pobede, glavni cilj reprezentacije da pokaže domaćoj publici da kvalitet igara sa Evropskog prvenstva nije bio slučajan i da sa pravom zaslužuju epitet favorita na ovoj utakmici.

Četiri dana kasnije, Srbija u drugom kolu gostuje u Luksemburgu. Zatim slede još dva gostovanja – krajem februara naredne godine, u Nemačkoj i Ukrajini, a u novembru Srbija će biti domaćin Luksemburgu u Pioniru i Ukrajini u niškom Čairu. (danubeogradu.rs; D. R.)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.