Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mikser House: Deca iz vode, 8. novembra
Deca iz vode - EKV Tribute Band

Mikser House: Deca iz vode, 8. novembra

U nedelju, 8. novembra od 20.00, nastupiće EKV tribute band Deca iz vode.

Treći tradicionalni beogradski nastup benda Deca iz vode podsetiće publiku na rad i muziku Milana Mladenovića. Tri dana posle godišnjice smrti Milana Mladenovića, publika će moći da se priseti legendarnog EKV-a uz živu svirku.

Deca iz vode je bend nastao pre dve godine sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića i njegov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog projekta je što je grupa Deca iz vode jedini tribute na ovim prostorima koji je istovetan nekadašnjoj postavi EKV-a.

U ulozi Milana Mladenovića, kao vokal i gitara je Zoran Mladenović (Kiza Bluza bend, So Sabi, Jelizaveta Bam), a kao nekad Margita, klavijature svira već poznata Luna Škopelja (Master Blaster, Čovek vuk, Svi na pod); na basu je Marke Eror, a bubnjeve svira Nikola Rajović, a ono što je ovaj bend dokazao svojim prethodnim nastupima je da je energija i emocija koja dolazi sa bine odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična.

Specifičnost koncerta u Mikser House-u je i da će se bendu na bini pridružiti i specijalni gosti – Boško Stanojević, basista u poslednjoj postavi EKV-a, grupa Čovek vuk (ex Block Out) i Vladan i Janko (KKN), kao i gosti iznenađenja. Ceo događaj pratiće i video projekcije i animacije, a pre početka koncerta publika će imati priliku da pogleda kratki film „Dečak iz vode“ autora Marka Novičića.

Cena ulaznice je 300 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.