Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mortal Kombat: Druženje i koncert 27. novembra
Mortal Kombat
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mortal Kombat: Druženje i koncert 27. novembra

Beogradski bend Mortal Kombat poziva fanove na druženje 21. novembra, ali i na koncert 27. novembra u Magacinu Depo.

U Žila Shopu u Čumićevom sokačetu članovi benda će biti u subotu od 14.00. Fanovi će moći da saznaju šta to bend sprema za koncert nedelju dana kasnije. Pored upoznavanja sa članovima ove grupe, omogućena je i kupovina MK-diska i ulaznica za koncert po ceni od 600 RSD (mogu da se kupe i preko Eventima i Gigstixa).

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo.

Poslednji ovogodišnji koncert benda Mortal Kombat u Magacinu Depo biće prilika da bend izađe iz studija u kom snimaju novi album.

Osim zbog odličnog repertoara, publika ima razlog više da dođe na koncert – naime, svi prisutni dobiće priliku da učestvuju u snimanju spota za numeru „Sam protiv svih“, koju je bend upravo objavio na svom YouTube kanalu.

Članovi benda kažu da će publika „biti ključni igrač“ u snimanju novog spota i poziva sve fanove da dođu na koncert i tako učestvuju u kreiranju sinergije. Pre MK, na binu Magacina Depo će izaći šidski metalci Putrid Blood, koji su sa Mortal Kombatom već delili binu 2013. godine na Antievrovizijskom koncertu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.