Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » My Baby ponovo u Beogradu, 25. novembra
My Baby

My Baby ponovo u Beogradu, 25. novembra

Posle izuzetnog prošlogodišnjeg nastupa u sklopu Vračar Rocks festivala, holandska bluz/rok atrakcija My Baby se vraća u Beograd, u sredu, 25. novembra.

Nastupiće u Domu omladine Beograda, u sklopu evropske turneje na kojoj promovišu drugi studijski album „Shamanaid“. Kao podrška nastupiće bluz/rok trio Cotton Pickers. Muzičari iz Mladenovca predstaviće publici nove pesme, kao i dobro poznate pesme sa prvog albuma „My Baby Loves Voodoo“ (2013).

Bend My Baby pre samo tri godine osnovali su brat i sestra, Jost Van Dijk (Joost van Dijck) i Kato Van Dijk (Cato van Dijck), kao i Danijel Džonston (Daniel ‘Da Freez’ Johnston), a vrtoglav svetski uspeh ih je „zadesio“ odmah po objavljivanju albuma „My Baby Loves Voodoo“ i nastupa na Eurosonic festivalu u januaru 2014. godine.

My Baby koketiraju sa južnjačkim močvarnim bluzom, folkom, gospelom i fankom, stvarajući hipnotički zvuk koji je opčinio planetu! Progovaraju kroz repetitivne ritmove, puno slide gitare i sanjive vokale, spajajući tradicionalno i moderno u impresivan live nastup. Zahvaljujuću energiji čistog rokenrola koju šalju sa scene, za samo godinu dana, promotivna turneja „My Baby Loves Voodoo!“ je prevazišla evropske granice, te je ovaj amsterdamski trio nastupao širom Evrope, Amerike, Azije, Novog Zelanda, Australije…

Posle objavljivanja drugog studijskog albuma „Shamanaid“ stiglo je još jedno veliko priznanje – britanska turneja sa kultnim Sisik Stivom (Seasick Steve) tokom aprila meseca ove godine.

Ulaznice su u prodaji preko sistema Eventim, Gigstix, DD Tickets, kao i u Felix Shopu (TC Sremska). Pretprodajna cena ulaznice je 400 RSD, na dan koncerta 600 RSD! Početak koncerta je u 21.00. (danubeogradu.rs)