Naslovna » Izlasci » Akcije » Novogodišnja žurka za ljubimce u Delta City-ju
Novogodišnja žurka za ljubimce u Delta City-ju

Novogodišnja žurka za ljubimce u Delta City-ju

U nedelju, 29. novembra od 15.00, u atrijumu Delta City-ja biće organizovana novogodišnja žurka za kućne ljubimce.

U okviru veselog druženja, vlasnici ljubimaca imaće priliku da doniraju potrepštine od kojih će biti napravljeni paketići za napuštene životinje. Nova godina polako kuca na vrata, a u susret predstojećim praznicima biće organizovano veselo druženje za kućne ljubimce.

Pored zabavnog programa i brojnih animacija, sve ljubimce očekuje i druženje sa Deda Mrazom u okviru koga će dobiti i zaslužene novogodišnje poklone.

Ali, ove godine razlog za radovanje imaju i brojni ljubimci koji još nemaju svoj dom… u okviru druženja u Delta City-ju, svi učesnici će imati priliku da budu humani i doniraju potrepštine za ljubimce od kojih će biti napravljeni novogodišnji pokloni za brojna udruženja koja brinu o napuštenim životinjama. Tople prostirke, igračke, garderoba za životinje, samo su deo onoga što posetioci mogu donirati kako bi obradovali brojne napuštene životinje koje u susret predstojećim praznicima čekaju da nađu svoj dom.

Detaljnije informacije i prijave možete pronaći na društvenoj mreži www.petface.net koja i ove godine učestvuje u organizaciji ove novogodišnje žurke. (danubeogradu.rs)