Naslovna » Izlasci » Film » Premijera domaćeg filma „Smrdljiva bajka“
Smrdljiva bajka

Premijera domaćeg filma „Smrdljiva bajka“

Film „Smrdljiva bajka“ reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića premijerno će biti prikazan 25. novembra od 20.30 u Sava centru.

Cena ulaznice je 500 RSD.

Glavne uloge tumače, prvi put posle 16 godina u domaćem filmu – Žarko Laušević, Jelena Đokić i Petar Božović, a uz njih su i Bojan Žirović, Nebojša Ljubišić, Cvijeta Mesić, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Miloš Vlalukin, Aleksandar Đurica, Marko Gvero, Bojan Lazarov…

Najočekivaniji domaći film ove godine „Smrdljiva bajka“ imaće svečane premijere i u Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu, Zrenjaninu, Požarevcu, Vršcu, Smederevu, Kruševcu i drugim gradovima. Od 26. novembra film će naći u bioskopskoj distribuciji, a posredstvom Mobil 3D Cinema prikazivaće se i u bioskopima širom Srbije i regiona.

Moma je skitnica koji živi u napuštenoj fabrici i pati od depresije. Ema je skitnica koja živi u šahtu i lečila se od alkoholizma. Ema je nekada davno izgubila bebu i to je preokrenulo njen život. Moma se zaljubljuje u Emu.

Oni počinju da žive zajedno u potpunoj nemaštini. Jedno drugom ulepšavaju dane. Venčavaju se. Venčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji. Moma i Ema odlaze na medeni mesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera. Nastavljaju porodični život u troje…

Više o filmu pročitajte ovde. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.