Naslovna » Izlasci » Shopping » Shopping centar Karaburma
Shopping centar Karaburma

Shopping centar Karaburma

Shopping centar Karaburma je veliki trgovinski objekat izgrađen u beogradskom naselju Karaburma, na oko pet kilometara od najužeg centra grada.

Reč je, zapravo, o renoviranom šoping centru slovenačke „Merkur grupe“, koji je na adresi Mirijevski bulevar 18b otvoren 2009. godine.
Pod novim imenom i sa površinom od 15 hiljada kvadratnih metara Shopping centar Karaburma prve kupce je primio u martu 2013. godine, a zainteresovanim kompanijama ponuđeno je da zakupe preostali slobodan prostor.

Pored brendova „Merkur“, „Roda“, DM, JYSK, „Handy“ i „VIP menjačnica“, dobro poznatih potrošačima koji su prethodnih godina dolazili u “Merkur”, na spratu su otvorene prodavnice podjednako atraktivnih imena „C&A“, „Takko“, „Deichmann“, „Sport Vision“, „Lavirint“, „Big Bang“, „Serendipiti“, „Cotton4Family“…

Shopping centar Karaburma

Shopping centar Karaburma nudi kupcima proizvode uobičajene za ovu vrstu trgovine – od nameštaja i malih kućnih aparata, preko obuće, odeće, bicikala… do namirnica i lekova u apoteci.

Redovni popusti i akcije, prijatan prostor, besplatan parking, promotivni tematski dani i specijalni događaji, blizina glavnih gradskih zona… razlozi su što je ovaj šoping centar jedan od posećenijih u Beogradu.

Svemu treba dodati i manifestacije koje pokazuju da Shopping centar Karaburma planira nove načine komunikacije sa građanima i njihovim potrebama – koncert pop muzike na parkingu, prodajnu izložbu ručnih radova tokom novogodišnjih praznika, takmičenje u crtanju za decu, prodajnu izložbu starih i umetničkih zanata, dečiju nedelju sa brojnim zabavnim sadržajima…

Radno vreme je od 9.00 do 21.00, a parking je besplatan. (danubeogradu.rs)

Shopping centar Karaburma