Naslovna » Izlasci » Film » Snupi i Čarli Braun konačno u bioskopima!
Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama

Snupi i Čarli Braun konačno u bioskopima!

Od 5. novembra u domaćim bioskopima prikazivaće se film „Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama“ u 3D tehnologiji.

Prva filmska pustolovina Snupija, Čarlija Brauna i Klinja sinhronizovana je na srpski jezik, a glasove Klinjama pozajmili su osnovci.

Da li vam zvuče poznato imena Snupi, Čarli Braun, Lusi, Lajnus, Pepermint Peti? Verovali ili ne, prošlo je već 35 godina od njihovog prvog pojavljivanja. Glavni junaci jednog od najpopularnijih i najuticajnijih stripova „Klinje“ stižu nam u jednom od najiščekivanijih ostvarenja ove godine.

Iz pera Čarlsa M. Šulca i kreatora filmova „Ledeno doba“ i „Rio“, „Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama“ će dokazati da svaki šeprtlja ima svoj dan.

Osmogodišnji dečak Čarli Braun i njegov nestašni pas Snupi dobiće priliku da osvoje i nove generacije klinaca, 65 godina posle rođenja stripa zahvaljujući studijima Blue Sky i 20th Century Fox Animation. Pomenuti studiji su udružili snage i ekranizovali strip koji je Čarls M. Šulc objavio u više od 17 hiljada nastavaka u periodu od 1950. do 2000. godine.

U procesu sinhronizacije učestvovali su rediteljka Jana Maričić, deca Nikola Đorđević (Čarli Braun), Ana Knežević (Lusi) i Danilo Milovanović (Frenklin).

Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama

Ovoga puta, stvari će biti drugačije!

Klinje se na velikom platnu ne upuštaju u epsku avanturu ili putovanje van njihovog komšiluka. Umesto toga, priča se fokusira na novu komšinicu Čarlija Brauna, malu crvenokosu devojčicu.

Najdraži i najsimpatičniji gubitnik na svetu, Čarli Braun, obećava sebi u filmu: „Ovoga puta, stvari će biti drugačije“.

Zanimljivost koja prati dugometražni animirani film „Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama“ je činjenica da su ga producirali upravo sin i unuk Čarlsa Šulca – Kreg i Brajan Šulc. Reditelj filma je Stiv Martino (reditelj četvrtog nastavka animiranog filma „Ledeno doba: Pomeranje kontinenata 3D“).

Premijera je zakazana za 5. novembar od 18.00 u bioskopu Cineplexx Delta City. U isto vreme, film će se naći na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Snoopy And Charlie Brown: The Peanuts Movie. Dužina trajanja filma: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: animirani. Reditelj: Steve Martino.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.