Naslovna » Izlasci » Shopping » Targus: Ranac koji čuva notebook!

Targus: Ranac koji čuva notebook!

Na nekoliko dana druženja nam je stigao još jedan zanimljiv ranac potpisan od strane kompanije Targus. Njegova kodna oznaka je TEB01.

Zamišljen je kao vrhunsko rešenje za nošenje i čuvanje notebook računara. Ranac je dizajniran u veoma modernim crtama i napravljen je od otpornih materijala i poliestera tako da maksimalno čuva laptop računar kako od svih spoljnih uticaja tako i od potresa i eventualnih padova. Na osnovu robusnosti TEB01 ranca nije teško zaključiti da je namenjen jačem polu, mada verujemo da ima i puno žena kojima će se dopasti.Promo

Proizvođač je TEB01 ranac koncipirao tako da odgovara svim notebook računarima do dijagonale ekrana od 16 inča. Unutrašnjost mu je maksimalno udubna, a proizvođač je ostavio i veliki broj dodataka i pregrada u koje je moguće smestiti punjač, tastaturu, miša i brojne korisne dodatke.

Takođe, TEB01 ranac nudi i mogućnost nošenja knjiga i rokovnika, a pogodan je čak i za planinarenje ili odlazak u priordu. Jednom rečju TEB01 ranac je kreiran za najrazličitije namene i to mu je još jedna velika prednost u odnosu na konkurentske modele. Sjajna stvar kod ovog ranca je i što dolazi sa posebno kreiranim držačem za leđa koji utiče na to da kičma pravilnije stoji, a delimično amortizuje i težinu koja se nalazi u rancu.

Od sličnih rešenja na tržištu TEB01 ranac se izdvaja i po tome što se lako održava, kao i po mogućnosti da se koristi za planinarenja, izlete i generalno transport notebook računara i pratećih dodataka na najnepristupačnija mesta na planeti. Cena mu je za ono što nudi više nego korektna i upravo zbog nje verujemo da će sa lakoćom naći put do velikog broja kupaca bar do onih koji znaju da cene kvalitet!

Cena (sa PDV-om): 3.999 RSD

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.