Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » „The Frajle“ 3. decembra u Sava centru
"The Frajle": "Vojvođanski tango" i originalan nastup
"The Frajle": "Vojvođanski tango" i originalan nastup

„The Frajle“ 3. decembra u Sava centru

Veliku dvoranu Sava centra u četvrtak 3. decembra od 20 časova ispuniće muzika i energija novosadskog kvarteta „The Frajle“.

„Frajle“ će na koncertu predstaviti svoj novi, treći studijski album “B strana ljubavi”. “Menjam dane”, najavna kompozicija na CD-u, već je imala premijerno izvođenje spota na MTV-u.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović i sestre Jelena i Nevena Buča članice su akustičnog sastava, koji je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv i popularan na domaćoj muzičkoj sceni. Frajla Jela, frajla Nata, Frajla Nena i frajla Mara poznate su po izvanrednim nastupima, specifičnom zvuku koji publika odmah prihvata, i posebno osmišljenim kostimima. „The Frajle“, koje  pored vokala imaju i dve akustične gitare, svoj muzički pravac opisuju kao – “vojvođanski tango”.

Repertoar sa kojim, od osnivanja 2009. godine, sastav nastupa širom Srbije i regiona, pored autorskih pesama redovno obuhvata i velike svetske hitove u originalnoj obradi.

„Frajle“ sa Natašom Kovačević

Cena ulaznica za nastup “Frajli” u Sava centru je 1600, 1800 i 2000 dinara. Važno je znati da će od svake prodate karte biti ulaćeno 200 dinara u Fondaciju “Nataša Kovačević”.

Podsetimo, fondaciju namenjenu ulaganju u podmladak ženske košarke osnovala je košarkašica Nataša Kovačević, devojka neverovatne hrabrosti i snage, koja se posle teške saobraćajne nesreće vratila igri na terenu.

Na račun Fondacije “Nataša Kovačević” ide i 150 dinara od svakog prodatog diska “B strana ljubavi”, CD-a koji je nedavno predstavljen javnosti.

Opredeljenje za ulaganje u pozitivnu energiju, sport i zdrave životne navike mladih, zajedničko “Frajlama” i Nataši Kovačević obeležiće sigurno i koncert u Sava centru.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.