Naslovna » Izlasci » Film » Bioskopi: Alvin i veverice: Velika avantura
Alvin i veverice: Velika avantura

Bioskopi: Alvin i veverice: Velika avantura

U bioskopima zvanično od 24. decembra prikazivaće se novi film „Alvin i veverice: Velika avantura“.

Već ovog vikenda u nekim bioskopima pretpremijerno može da se pogleda nova avantura neodoljivih poznatih likova. Tri živahne veverice u četvrtom delu kreću na putovanje do Majamija kako bi zaustavile Dejva da zaprosi svoju devojku.

Krzneni drugari veruju da je Dejv (Džejson Li) odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. Ubeđeni da će da ih ostavi posle veridbe, Alvin, Teodor i Sajmon pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome. Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata.

„Alvin i veverice“, nastali su kao likovi u mašti jednog muzičara, oduševljavaju publiku širom sveta više od 50 godina. Prva tri animirana filma o Alvinu i vevericama zajedno su zaradila više od 900 miliona dolara.

Četvrti deo popularnog animiranog serijala biće sinhronizovan na srpski jezik, kako bi najmlađi mogli nesmetano da uživaju u avanturi Alvina, Teodora i Sajmona. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod filma: Alvin and the Chipmunks: The Road Chip / Alvin i veverice: Velika avantura. Dužina trajanja filma: 85 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: animirani, avantura, komedija. Uloge i glasovi: Bella Thorne, Kaley Cuoco-Sweeting, Matthew Gray Gubler. Reditelj: Walt Becker.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.