Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Dan u Beogradu i Taxify vam poklanjaju besplatnu taksi vožnju
Taxify

Dan u Beogradu i Taxify vam poklanjaju besplatnu taksi vožnju

Korisnicima taksi usluga u Beogradu već neko vreme je dostupan jednostavniji, brži i sigurniji način naručivanja taksija. U pitanju je Taxify, vodeća smartfon aplikacija za naručivanje taksi vozila u Severnoj i Istočnoj Evropi.

Taxify ima jasan cilj: da unese pozitivne promene u industriju taksi prevoza. Za Beograđane to znači brzo dobijanje vozila i sigurnost da će ih voziti licencirani taksista po standardnim cenama taksi usluga, bez mogućnosti prevare.

Sa druge strane, taksisti dobijaju partnera koji im omogućava da korišćenjem novih tehnologija unaprede svoju uslugu i ostanu konkurentni u doba takozvane uberizacije poslovanja.

Šta je Taxify i kako se koristi?

Taxify aplikacija povezuje korisnike sa liceniranim taksi vozačima u realnom vremenu i dostupna je besplatno za preuzimanje sa App Store i Google Play Store prodavnica.

Korisnički interfejs je veoma jednostavan i omogućava naručivanje taksija u samo nekoliko klikova. Ne morate više da gubite vreme čekajući taksi na ulici po zimi, kiši ili snegu.

Aplikacija vam omogućava da vidite ime vozača, tip vozila, kao i za koliko minuta vozilo stiže na traženu adresu. Posle potvrde narudžbine, možete da pratite kretanje vozila na mapi, a na kraju vožnje možete da ocenite vozača i ostavite svoj komentar čime pomažete poboljšanje usluge.

Taxify obučava vozače da pruže što bolju uslugu, a vozače koji učestalo dobijaju loše ocene od korisnika isključuje iz sistema. Ovo je način da uvek dobijete sigurnu i ugodnu vožnju.

Vožnje možete platiti kešom a možete da odaberete i plaćanje putem aplikacije tako što ćete uneti vašu platnu karticu.

Besplatna vožnja za čitaoce portala Dan u Beogradu

Čitaocima portala Dan u Beogradu preporučujemo da isprobaju aplikaciju i iskoriste prvu vožnju do 1000 dinara gratis. Preuzmite aplikaciju, unesite promo kod DANUBGU i uživajte u besplatnoj vožnji. Da biste iskoristili promo kod potrebno je da unesete broj platne kartice koja može da se koristi za online plaćanje.

Informacije o tome kako da iskoristite promo kod, pogledajte na OVOM LINKU.

Instalirajte Taxify i vozite se taksijem besplatno već danas!