Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dani zatvorenih vrata: Hladno pivo u Hali sportova
Hladno pivo (foto: Vojan Koceic)

Dani zatvorenih vrata: Hladno pivo u Hali sportova

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno pivo održaće koncert 26. februara u Hali sportova u okviru turneje „Dani zatvorenih vrata“.

Još jedan povod za novobeogradski nastup je i promocija novog albuma.

Posle četiri godine Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki ponovo otvaraju vrata Hale sportova, gde će svojim fanovima prirediti koncert za pamćenje. Poznati po energičnim nastupima i hitovima „Mojoj majici“, „Ezoterija“ , „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjecaj“, „Pjevajte nešto ljubavno“, Zagrepčani će predstaviti i pesme sa novog albuma koje su već zauzele značajno mesto u srcima njihovih fanova.

Već 28 godina nastupaju na najvećim rok događajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto među poštovaocima rok zvuka. U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adria Act.

Organizatori apeluju da posetioci dođu na vreme na koncert kako bi izbegli gužve na ulazu u Halu sportova, koja će biti otvorena od 19.30. Svakog posetioca pri kupovini prvog Jelen piva sponzori koncerta časte i jednim besplatnim hladnim pivom.

Koncert će početi u 20.00 svirkom dve predgrupe – nastupiće pančevački pank bend Raskid 13 i beogradski rock bend Pop Star.

Hladno pivo u društvu istomišljenika

Uspomene sa prethodna tri rasprodata koncerta koja su održana u Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

– Svirka u Hali sportova biće prilika da dokažemo da je Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetaćemo se od „Džinovskog“ pa do „Zatvorenih vrata“, to će trajati više od dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu. Zato jedva čekamo taj 26. februar – poručuje frontmen Mile Kekin.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl naći će se u prodaji od ponedeljka, 7. decembra, na svim biletarnicama Eventima i DD Tickets i to po sledećim cenama: prvih 1000 ulaznica će se prodavati do 20. decembra po ceni od 900 RSD, narednih 1000 ulaznica će se prodavati do 1. februara 2016. godine po ceni od 1.150 RSD, a preostale ulaznice po ceni od 1.350 RSD. (danubeogradu.rs)