Naslovna » Izlasci » Shopping » Eat, Pray and Love parfemi
Eat, Pray and Love

Eat, Pray and Love parfemi

„Eat, Pray and Love“ je naziv jednog veoma zanimljivog romantičnog filma u kome glavnu ulogu igra Julia Roberts.

Film je snimljen po istoimenom romanu napisanom po istinitoj priči.

Priča se odigrava u tri zemlje i to u: Italiji, gde se glavna junakinja filma Liz upoznaje sa svetom ukusa, zatim u Indiji, gde se u njoj ponovo budi spiritualni duh i na Baliju, gde upoznaje svoju ljubav.

Kao što to uvek biva, nije trebalo puno čekati da se pojave proizvodi slični knjizi i filmu. Mnoge kozmetičke kuće su našle inspiraciju upravo u ovom delu, pa je tako nastao i trio parfemske kuće Fresh: Eat, Pray i Love.Promo

Parfem Eat je kreiran na osnovu najukusnijih slatkiša i vina Italije. Zahvaljujući tome je dobio jedan citrusni-gurmanski karakter sačinjen od italijanskog limuna, bosiljka, bergamota, ruže, šljive, vanile, karamele i puslica.

Najsofisticiraniji parfem od sva tri je Pray, u kome se mešaju roze biber, bobice kleke, koji mu daju orijentalni i drvenasti karakter i koji imaju cilj da prikažu miran zalazak sunca u Indiji.

Egzotični predeli Balija su ukomponovani u jedan jedini parfem pod nazivom Love, koji predstavlja jednu voćnu-cvetnu kombinaciju sačinjenu od bergamota, ribizle, cveta manga, ylang-ylanga, tiare, jasmina, sandalovine i ambre.

Ovi parfemi su podjednako verni pratioci i filma i knjige.

Mirisi Orijenta

Da bi pojedinac mogao da oseti čari aktivnog italijanskog života, pored parfema Eat preporučuje mu se i parfem Dior Dolce Vita, koji predstavlja parfem radosti i sreće, a zahvaljujući svom veoma prijatnom mirisu podseća na tople, sunčane predele Italije. Parfem ima slatko-orijentalni karakter zasnovan na začinskoj osnovi. Osnovne komponente parfema čine ljiljan, magnolija, ruža, breskva, kajsija, cimet, heliotrop, sandalovina i vanila.

Drvenasti-orijentalni miris parfema Pray je prisutan i u parfemima Lancome Hypnose i Estee Lauder Sensuous.

Lancome Hypnose je drvenasto-orijentalni miris sa gurmanskim nijansama. Strastvena cvetna karakteristika stvara jednu neobično nežnu auru oko žene, magične komponente orhideje i vanile mu daju toplinu i kremaste osobine, a vetiver obavijen sa mirisom jasmina je zaslužen za senzualnost. Bočica parfema je dizajnirana u obliku ženske siluete i obojena u hipnotizirajuću ljubičastu boju.

Estee Lauder – Sensuous kao što to i samo njegovo ime govori, predstavlja jedan senzualan miris sačinjen od mirisa ljiljana, magnolije, jasmina, ambera, sandalovine, crnog bibera, mandarine i meda.

Escada Marine Groove dočarava egzotične predele poput parfema Love. Predstavljen je 2009. godine u limitirajućem broju i ima cvetno-voćni karakter zahvaljujući kombinaciji voća, božura, jasmina i mošusa.

Escada Sunset Heat je parfem sa kojim se uvek može dočarati toplota letnjeg dana. Predstavlja jedan egzotični koktel mirisa sačinjen od limuna, papaje, ananasa, manga, šerbeta i osvežavajuće lubenice, dok sandalovina, kokos i hibiskus mu daju jedan praškasti karakter.

„Eat, Pray and Love“ je film, koji vredi pogledati, jer su u njemu prikazane tri različite zemlje sa različitom kulturom, različitim načinom shvatanja svrhe života i u kojima dominiraju različiti mirisi.

Više informacija možete pronaći na ovom link-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.