Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival Čarolija, 26. decembra
Festival Čarolija

Festival Čarolija, 26. decembra

Finale Festivala Čarolija, na veliko zadovoljstvo naše najmlađe publike, biće održano u subotu, 26. decembra od 17.00.

Koncert će se održati u Velikoj dvorani Sava centra, a cene ulaznica su 700 i 1.000 RSD.

Već desetu godinu zaredom dečiji muzički festival Čarolija jedan je od najuspešnijih dečjih projekata. Hiljade dece je učestvovalo na ovom muzičkom festivalu uzrasta od tri do 14 godina.

Osnovni cilj festivala Čarolija jeste da se obnovi institucija dečjeg festivala na kome će se razvijati zaboravljena muzika za decu koja je nekada imala u srpskom društvu značajan uticaj.

Kroz ovaj festival deca ostvaruju nova prijateljstva, druženje, brigu o životnoj sredini, društvene odgovornosti i brige o drugima, brišu se razlike statusnog, verskog, nacionalnog porekla i omogućava deci da budu mali ljudi sa svešću o sebi i svojim mogućnostima. Festival razvija čaroliju među najmađima i takmičarski duh i muzikalnost.

Čarolija među najmlađima

Čarolija je bila i ostala prilika i mesto gde se dečji glasovi, igra i ljubav prema pesmi spajaju sa profesionalizmom i profesionalcima muzičke industrije u Srbiji, stvarajući svake godine nove kompozicije za mališane koje ostaju kao nova dečija muzika.

Pobednik će biti proglašen glasovima stručnog žirija i publike. Srećno svim mališanima koji će učestvovati na festivalu. (danubeogradu.rs; Bojana Erić)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.