Naslovna » Izlasci » Film » „Grozomora“ u bioskopima od 3. decembra
Grozomora

„Grozomora“ u bioskopima od 3. decembra

U domaćim bioskopima od 3. decembra prikazivaće se porodična komična avantura „Grozomora“.

Iako je u početku uznemiren zbog činjenice što se iz velikog grada morao preseliti u mali gradić, tinejdžer Zah Cuper (Dilan Minet) uskoro zaboravi na sve to kada se sprijatelji sa Čempom (Rajan Li) i otkrije da mu je komšinica prelepa devojka Hana (Odeja Raš).

Ali neće sve biti tako jednostavno kada Zah upozna Haninog misterioznog i vrlo čudnovatog oca za kojeg se ispostavlja da je R. L. Stejn (Džek Blek), autor super-uspešnih knjiga „Goosebumps“.

Kako malo pomalo Zah upoznaje čudnovatu porodicu iz susedstva uskoro otkriva i da Stejn krije opasnu tajnu: naime, čudovišta koja su opisana u njegovim bestselerima zapravo su stvarna, a Stejn štiti svoje čitaoce od njih držeći ih zaključane u svojim knjigama. Međutim, kada ista ta čudovišta igrom slučaja budu puštena na slobodu, Zakov život se u potpunosti menja.

U ludoj avanturističkoj noći koja je ispred njih Zak, Hana, Čempa i Stejn moraće da se udruže kako bi uhvatili sva čudovišta iz Stejnove imaginacije – uključujući Slapi Dimija, devojku sa ukletom maskom, patuljke i mnoge druge – kako bi ih vratili tamo gde im je mesto i spasili svoj gradić. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod filma: Goosebumps / Grozomora. Žanr: komedija, avantura, fantastika. Dužina trajanja filma: 103 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Uloge: Halston Sage, Jack Black, Ken Marino. Reditelj: Rob Letterman.