Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Lady Jelena & Band u KC Grad
Lady Jelena

Lady Jelena & Band u KC Grad

U četvrtak, 24. decembra od 21.00, u Kulturnom centru Grad (Braće Krsmanović 4) nastupiće Lady Jelena & Band, kao i Hipnagoga Slike.

Veoma zanimljiva Jelena Petošević a.k.a. Lady Jelena sasvim slučajno našla se u svetu muzike, gde je rešila da ostane, jer je shvatila da rečima, glasom i muzikom može da nasmeje, rastuži, uzbudi i naljuti.

Na njenom repertoaru se mogu čuti pesme iz crtanih filmova, neke obrade drugih muzičara, kao i njene nesvrstane pesme. Postala je zapažena figura na domaćoj sceni hitovima „Nikola“ i „Slatka mala“. Na njeno stvaranje u početku je uticao Radiohead, a kasnije i Cat Power, Fiona Apple, Tallest Man on Earth, Morphine, Beirut, Bon Iver. Veliki deo života provela je u inostranstvu, što je takođe imalo dosta uticaja na njeno stvaranje.

Kao kontrast Lady Jeleni, nastupiće i Hipnagoga Slike koji će njihovom instrumentalnom muzikom probuditi publiku pošto ih je Jelena uljuljkala njenim nežnim glasom.

Oni se predstavljaju ovako:
– Zvuk tročlanog sastava, poput vatrenih jezika, neprestana je igra razdraganih bass linija mladog Dragoja poduprtih stamenim zvukom Dragojlovićeve zvonke šestožičane „gurabije“ sa postepenim ali veoma brzim i snažnim ispadima levorukog Čukića na bubnju!

Cena ulaznice je 150 RSD. (danubeogradu.rs)

Lady Jelena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.