Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Moda za kuću, 7-20. decembar
Moda za kuću

Moda za kuću, 7-20. decembar

U KC Grad (Braće Krsmanović 4) od 7. (20.00) do 20. decembra biće organizovan sajam Moda za kuću.

Tim KC Grad, zadovoljan rezultatima letnje prodajne izložbe koja je nosila naziv BeoKreativnost i koju je za mesec dana posetilo više od hiljadu ljudi, želi da nastavi tradiciju i organizuje slične projekte u cilju promocije i plasiranja radova domaćih autora. Druga polovina godine je idealno vreme za sajam Moda za kuću!

Decembar je mesec poklanjanja i pojačanog shoppinga pa je ovo idealno vreme za ovakvu manifestaciju.. Predstaviće se dizajneri, umetnici i kreativne individue na početku karijere ili već dobro poznate publici.

Povučeni dobrim iskustvom dosadašnjih izdanja Mode za kuću kao izložbi poput Tea Time i BeoKreativnost želja organizatora je da razradi ideju, da se napravi jedan eklektični presek enterijera, predmeta za kućnu upotrebu ali i odeće, obuće, nakita, sitnica.

Reciklaža kao i uvek predstavlja naš izbor jer ne samo da je u pitanju interesantan dizajn već se i vodi računa o životnoj sredini. Pored osvetljenja u ponudi je nezaobilazni nameštaj, što reciklirani što novi, ali i dosta kućnog tekstila, kućne dekoracije, malo nakita, novogodišnjih ukrasa, dečjih stvari i drugih ideja za poklone.

Dakle, na ovom sajmu zainteresovani će moći da kupe sve ono što bi bilo idealno za kraj godine a što bi naš dom učinilo još lepšim i ugodnijim.

Više od dvadeset izlagača koji učestvuju na izložbi čine ponudu raznovrsnom i veoma zanimljivom: Serendipity Studio novogodišnji ukrasi, Dragan Dobrac nameštaj i dekoracija, Mamaya broševi i ukrasni papir, Atelje Mali vrt, keramika, Dve stolice majstorice nameštaj, Nebojša Mihajlović nameštaj, Biljana Topalović nakit, Sklop reciklirane lampe, Rename Nikolina Kostur kućna dekoracija, Minoo Ana-Marija Ilić nameštaj, Sara Dević osvetljenje, Clean Cookies Irena Uzelac ručno rađeni sapuni, Milena Bugarski keramika i drugi. (danubeogradu.rs)