Naslovna » Izlasci » Akcije » Na Zvezdari novogodišnja žurka i bazar
Novogodišnja žurka i bazar

Na Zvezdari novogodišnja žurka i bazar

Novogodišnja žurka biće organizovana 26. decembra od 18.00 u prostorijama MZ „Novo Mirijevo“ (Mirijevski venac 18-20).

Udruženje za pomoć MNRO „Zvezdara“ organizuje ovu žurku, ali i novogodišnji bazar u utorak, 29. decembra od 12.00 do 18.00, u kafiću Ž’Pu u Ulici Radoslava Grujića (preko puta Pozorištanceta „Puž“).

Novogodišnja žurka će biti maskenbal, a pripremljen program realizovaće stručnjaci i članovi udruženja. Oni će zajedno okititi jelku koja će uneti praznični duh i pozvaće Deda Mraza. Druženje će biti nastavljeno uz omiljene pesme i karaoke, biće izabrani najbolji plesač i plesačica, a učesnici će igrati omiljeni limbo dens, muzičke stolice, ali i dočekati Deda Mraza i poklone koje je doneo.

Sve ovo će biti zabeleženo na fotografijama za uspomenu. Paketiće je obezbedilo Udruženje za pomoć MNRO „Zvezdara“ uz pomoć donatora ADRA Srbija i H.O. „Prijatelj u nevolji“.

Na bazaru će članovi Udruženja za pomoć MNRO „Zvezdara“ izlagati svoje unikatne proizvode (marame, magnete, čestitke), a svoje proizvode će predstaviti i Udruženje za pomoć MNRO „Vračar“, Udruženje za edukaciju i podršku, OŠ „Boško Buha“ i Volonterski servis Zvezdare.

Kupovinom unikatnih proizvoda posetioci pomažu radno angažovanje korisnika usluga Udruženja za pomoć MNRO „Zvezdara“. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.