Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Neno Belan i Fiumens u Mikseru
Neno Belan

Neno Belan i Fiumens u Mikseru

U sredu, 23. decembra od 21.00, Neno Belan i Fiumens održaće u Mikser House-u prednovogodišnji koncert.

Karađorđeva 46 tako počinje veoma uzbudljiv koncertni period koji će trajati i nekoliko dana posle novogodišnje noći.

Neno Belan će, zajedno sa Fiumensima, svirati najbolje pesme sve od perioda Đavola, pa do aktuelnih numera koje najavljuju novi album.

Sa željom da u novoj 2016. godini mnogo više pričamo o ljubavi, da zvuci ulice budu u ritmu ljubavi i mode i da nas sačeka dugo toplo leto prepuno sunčanih dana, Neno Belan i Fiumensi spremaju nezaboravnu svirku i obećavaju da će publiku opremiti pozitivnom energijom dovoljnom za čitavu godinu pred nama.

Neno Belan će koncertom u Mikser House-u obeležiti i ulazak u tridesetu godinu karijere, kao i trideset godina od prvog albuma Đavola „Ljubav i moda“ koji je objavljen 1986. godine. Koncert će samim tim obuhvatiti presek Belanovog trodecenijskog muzičkog puta, pa će Neno i Fiumensi svirati dobro poznate hitove iz perioda „Đavola“, poput „Điri Điri“, „Zvuci ulice“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Sunčan dan“, „Dotakni me usnama“ a publika će isto tako imati priliku da uživa i u novijim hitovima, kao što su „Zar više nema nas“ (duet sa Massimom Savićem), „Rijeka snova“, kao i „Tvoj glas“ (duet sa Majom Posavec), kojim Neno Belan najavljuje i skoru objavu novog studijskog albuma.

Ulaznice nabavite na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 1000 RSD.