Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Diznijevi crtaći za zimske praznike
Pickbox: Diznijevi crtaći za zimske praznike

Pickbox: Diznijevi crtaći za zimske praznike

Diznijevi crtaći na Pickbox-u ulepšaće zimske praznike bez obzira da li su u pitanju klasici ili ovi noviji.

Zimski praznici su idealni za opuštanje, prepuštanje mašti i preterivanje u animiranim delikatesima. Neki će reći da zima nije zima bez filma „Sam u kući“, ali najviše topline ipak donose Diznijevi klasici – oni koje smo svi gledali u detinjstvu, a i oni noviji koji odmah prirastaju srcu.

Ako ste u potrazi za originalnim poklonom, svojim klincima poklonite bezbroj Diznijevih crtaća koji mogu da se gledaju bezbroj puta!

Pan, Snežana, Pokahontas…

Internet TV Pickbox pripremio je pustolovine Petra Pana, doživljaje nežne Snežane, predivne Pokahontas. Tu su i drugi nezaboravni Diznijevi likovi: zvonar Bogorodičine crkve, Princeza i žabac, hrabra Merida, Munja, Voli… Svi ti likovi su nam mnogo dragi i vode nas u svetove koje nikad ne bismo imali priliku da posetimo.

Uoči Nove godine možete da pogledate sva tri nastavka „Deda Mraza“ sa večito smušenim TV tatom Timom Alenom, „Božićnu priču“ sa Džimom Kerijem. „Božić kod kuće“ je idealna priča o sebičnom tinejdžeru Džejku koji ipak nauči kakve su čari Božića, a za one koje vole šašave Mapete, tu je i „Mapetova božićna priča“ ispričana na način kako to samo znaju Mapeti.

Pickbox: Diznijevi crtaći za zimske praznike

Zvončići, zvončići…

Kauč, kolači, lampice na jelki i predivna novogodišnja priča na monitoru…

Na Pickbox stiže najpopularniji i najemotivniji film svih vremena, „Bambi“, koji je ove godine napunio čak 73 godine.

Ako volite štence i njihove avanture, osim filma „Štenci spasavaju Božić“, neizbežni filmovi „101 dalmatinac“ i „102 dalmatinca“ naučiće vas da niko, pa ni zloglasna Kruela, ne sme da se zafrkava sa slatkim štencima. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.