Novogodišnji pokloni
Naslovna » Izlasci » Predlozi: Idealni novogodišnji pokloni

Predlozi: Idealni novogodišnji pokloni

Koji su to idealni novogodišnji pokloni? Izabrati idealan poklon nije lak posao, a najveća dilema je da li ćete ga sami napraviti ili kupiti nešto (bezlično)…

Predlažemo da zasučete rukave i napravite malo (remek) delo svojim rukama jer „život čine male stvari“, pa tako i novogodišnju noć…

Ukrasi i čestitke

Obradujte drage osobe jedinstvenom čestitkom ili ukrasom za jelku. Možete praviti zajedno sa detetom. Decu treba podstaći da sami izrađuju ukrase i na taj način im omogućiti da kroz igru i maštu postanu vredni i kreativni. Recimo od kartona možete napraviti neverovatne stvari, koje ne samo da štede novac nego su i veoma dekorativne.

Npr. za pravljenje novogodišnjeg venčića potreban vam je jedan žičani ofinger i ukrasi za jelku koji se niži na žicu. Ako nemate žičani ofinger, lakše vam je onda da prosto kupite žicu i pravite oblike kakve želite.

Novogodišnji pokloni

Svećnjak od tegle

Dovoljno je da obojite teglu nekom nežnom i skoro transparentnom bojom, ubacite mahovine ili šljokice na dno tegle, potom sveću, obmotajte konac oko vrha tegle i zavežite u mašnu i dobijate svećnjak idealan za poklon.

Novogodišnji pokloni

Zajednička uramljena fotografija za sve

Zajedničke uspomene iz godine koja se završava, a koju ćete pamtiti. Nećete pogrešiti – uvek moćan poklon.

Novogodišnji pokloni

Pesma, ljubavna priča, pismo

Pisana reč se oduvek cenila. Napišite pismo, ljubavnu pesmu, priču. Idealan poklon za momka ili devojku; napišite koliko vam znači, iskoristite priliku sada. Prednost: pisana reč uvek ostaje i iznova se može čitati.

Novogodišnji pokloni

Plej-lista vaših ili njenih najdražih pesama

Omiljene pesme na jednom mestu uz koje možete uživati uvek, idealan poklon uz čestitku.

Novogodišnji pokloni

Za ljubitelje keksića

Jestivi pokloni su uvek lepo rešenje. Sami umesite keksiće i lepo ih upakujete. Još recepata za keks možete napisati i staviti unutar kutije.

Novogodišnji pokloni

Slatko upakovani začini

Verovali ili ne, začini su takođe idealni novogodišnji pokloni. Upakujte ih u teglice i ukrasite mašnicama. Idealan poklon za osobe koje vole da kuvaju.

(danubeogradu.rs, Bojana Erić; sve fotografije: Shutterstock)