Naslovna » Izlasci » Festivali » Prvi Mikser New Year’s Fest
Mikser New Year's Fest - salsa (foto: Marija Piroški)
Foto: Marija Piroški

Prvi Mikser New Year’s Fest

Od 29. decembra do 2. januara u Mikser House-u biće održan petodnevni novogodišnji festival Mikser New Year’s Fest.

Novogodišnji Mikser Fest počinje već 29. decembra velikom salsa žurkom na kojoj će se plesati do jutra u latino ritmovima. Salsa večeri se tradicionalno odigravaju u prostoru Mikser House-a, a ovoga puta sve zaljubljenike u ples očekuje najveća do sada žurka tog tipa na kojoj su podjednako dobrodošli profesionalni plesači, kao i oni koji još uvek nisu savladali tehniku plesnih koraka.

Dan pre velikog dočeka, Savamala će biti u znaku najboljeg hip-hopa, uz koncert tri sastava koja u poslednje vreme privlače veliku pažnju publike. U sredu, 30. decembra od 21.00, publika će uživati u koncertu grupa Whoo See, Stereo Banana i Iskaz, a ulaznice su već dostupne na svim prodajnim mestima GigsTix-a po promo ceni od 700 RSD, koja važi za prvih 200 karata.

Revolucija ljubavi

Dan D, 31. decembar, biće u znaku Revolucije ljubavi jer Novu godinu dočekujemo na velikom Love Revolution partiju koji ima za cilj da sve prisutne naoruža pozitivnom energijom dovoljnom za čitavu narednu godinu.

Uz odabrane DJ setove muzike 80-tih, EDM-a i specijalne goste sa domaće muzičke scene, Love Revolution će poslati poruke mira, tolerancije i pre svega ljubavi, sile koja čak i u teškim vremenima razaranja koja su obeležila godinu za nama, daje veru u bolje sutra. Prvih 300 ulaznica biće dostupno po ceni od 1200 RSD, dok će celokupan line-up biti objavljen uskoro.

Orthodox Celts

Kelti i Čorba

Ulazak u 2016. godinu biće proslavljen uz ritmove, po mnogima, najveselije muzike na svetu – tradicionalne irske muzike, maestralno spojene sa elementima popa i roka. Jedan od najomiljenijih bendova sa ovih prostora, Ortodox Celts, nastupiće 1. januara od 21.00, a ulaznice su dostupne na prodajnim mestima GigsTix-a po ceni od 900 RSD za prvih 200 karata, posle čega će cena biti 1100 RSD.

Mikser New Year’s Fest zatvara se povratničkim koncertom jednog od najuticajnijih rok sastava bivše Jugoslavije, i to posle više decenija pauze u klupskim nastupima. Veliki koncert Riblje čorbe zakazan je za 2. januar, a prvih 200 ulaznica po ceni od 1200 RSD mogu se kupiti na prodajnim mestima GigsTix-a. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.