Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Prvi novogodišnji Bici Buvljak u Savamali
Prvi novogodišnji Bici Buvljak u Savamali
Prvi novogodišnji Bici Buvljak u Savamali

Prvi novogodišnji Bici Buvljak u Savamali

U saradnji sa Urban Inkubatorom i Gete Institutom, Bike Kitchen u nedelju 27. decembra organizuje u Savamali prvi novogodišnji Bici Buvljak, sa idejom da ovakvi događaji postanu redovni.

Zvaničan program Bici Buvljaka u ulici Kraljevića Marka 8 predviđa trampu od 14 do 16 časova, a zatim, od 17 časova, projekciju filma “The Life Cycles”, uz kuvano vino. Bike Kitchen Belgrade je slobodna i besplatna radionica za odrzavanje bicikala i razmenu znanja i veština o bicklima, na istoj adresi.

Prenosimo poziv organizatora, upućen Beograđanima.

Želite da trampite bicikl, višak delova ili opreme?   

Za razliku od kupovine preko interneta ovde možete pipnuti, omirisati, izmeriti i isporbati sve što vam treba, pričati sa tramperom ili samo, izvesti vašeg ljubimca u šetnju. U duhu novogodišnjih praznika prvi put u Beogradu organizujemo Bici Buvljak, sa ciljem da to postane učestalo jednomesečno dešavanje. Ideja nam je da se družimo, promovišemo biciklističku kulturu ali i da pravimo bicike.

Svi imamo stare delove koji stoje po fiokama, opremu ili delove koji su višak, odeću koja nam je mala i bicikle koje ne vozimo. Dečiji, ženski, brdski, jedno ili višebrzinac, nije bitno. Donesite stari menjač i zamenite ga za zadnje svetlo, pedale za volan ili donesite biciklu i zamenite je za drugu koja vam više odgovara.

Pozivamo sve aktivne bicikliste, ljubitelje biciklizma i one koji se tako osećaju da dođu u što većem broju i podržite širenje i jačanje postojeće biciklističke kulture u Beogradu.

U slučaju lepog vremena Buvljak će biti održan u ulici Kraljevića Marka 8, a u slučaju lošeg vremena u prostorijama Bike-Kitchen-a.

Pravo da učestvuju imaju svi, izuzev prodavnica bicikala.

Pravo da učestvuju imaju lokalni proizvođači delova i opreme za biciklizam.

(danubeogradu.rs)