Naslovna » Izlasci » Shopping » Šest parfema za šest tipova žena
Šest parfema: 1. Gues Girl Belle

Šest parfema za šest tipova žena

Predstavljamo šest parfema idealnih kako za novogodišnji poklon tako i za bilo koju drugu svečaniju priliku.

Parfem Gues Girl Belle namenjen je za veoma aktivne žene. Smeo, zavodljiv, neodoljiv su reči sa kojima se može okarakterisati ova neobična kombinacija. Miris ovog parfema daje jednu vrstu samopouzdanja i svojom razigranom zavodljivošću oličava iskonsku lepotu. Ukoliko se kupuje kao poklon idealan je za uvek aktivnu sestru ili za najbolju drugaricu. Karakterišu ga sveže ženstvene, voćne note, koji su produženi sa seksi cvetnim notama. Čep bočice ima ljubičastu boju u obliku cveta sa providnim laticama, a samoj bočici je dana veoma lepa ženstvena forma.Promo

Roses de Chloé je simbol bezvremenog stila. Ovaj parfema se zasniva na ruži i ima lagan, sofisticiran miris uokviren sa mirisom mošusa. Idealan je za sve one, koji žele da deluju na svoje bližnje, jer u sebi sadrži savršenu kombinaciju elegantnih, klasičnih i modernih komponenti. Sam miris parfema je veoma nežan i osvežavajući zahvaljujući bergamotu i slatkoj ruži iz Damaskusa, koji su uokvireni sa magnolijom. Parfem je upakovan u bočicu veoma jednostavnog dizajna sa interesantnom roze mašnom i providnim čepom.

Parfem Hally Berry pod nazivom Exotic Jasmine je inspirisan cvetovima iz njene bašte. Zahvaljujući svom neodoljivo ženstvenom, senzitivnom i magičnom mirisu se savršeno uklapa sa stilom modernih žena, ali je takođe veoma pogodan i za starije žene, zbog svoje neupadljivosti. Glavna nota ovog parfema je jasmin, koji je obavijen sa drvenastim akordima i toplim mirisom mošusa. Ambalaža parfema je dizajnirana tako da reflektuje lagane, ženstvene i cvetne karakteristike parfema.

Parfem Shine Blue od Heidi Klum predstavlja jednu neobičnu voćnu i osvežavajuću mirisnu kombinaciju, koji je inspirisan njenom lepotom i vitalnošću. Zahvaljujući akvatičkim notama, koji zrače energijom okeana i koji su prisutni u srcu parfema, idealan je za moderne žene. Parfem otvara sa mirisom bergamota i lubenice, koji postaje uzbudljiv zahvaljujući laganom mirisu đurđevka. Parfem je upakovan u svetlu plavu ambalažu sa zlatnim čepom, koji simboliše svetlucavu vodu okeana.

Katy Perry: Killer Queen je idealan za osobe pobunjeničkog duha. Ovaj parfem je razigran i smeo i savršeno reflektuje samu prirodu pevačice Katy Perry; fascinira i očarava, pa je samim tim idealan za tinejdžere. Inspirisan je sa vatrenom, baršunasto crvenom bojom Burgundije, a mekana i neobična tekstura mirisa predstavlja lepotu kraljevskog plašta. Bočica parfema je dizajnirana u obliku dijamantskog žezla, obojen je sa crvenom bojom, dok je čep bočice elegantne zlatne boje.

Idealan parfem za samostalne žene je Downtown od Calvina Kleina, koji predstavlja savršenu kombinaciju drvenasto-cvetnih komponenti. Ovaj samopouzdan, moderan miris je istovremeno i neobičan i iznenađujući. Gornje note parfema sačinjavaju italijanski kedar, srce je sačinjen od bergamota i narandže, dok su biber, ljubičica i gardenija glavni činioci baze parfema. Bočica parfema je obojena u izuzetnu nežnu roze boju i veoma je jednostavna, dok je čep parfema ukrašen sa holografskim ukrasom, koji mu daje moderan izgled.

Više informacija možete pronaći na ovom link-u.