Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Zločin na talasima
Zločin na talasima

U bioskopima: Zločin na talasima

Novi film u domaćim bioskopima je „Zločin na talasima“, rimejk istoimenog filmskog hita iz 1991. godine.

Ovo je priča koja podseća na modernu verziju Robina Huda, a na velika platna donosi neverovatne poduhvate najboljih svetskih sportista ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikad snimljenih!

Mladi agent FBI-a ubacuje se u neverovatan tim ekstremnih sportista za koje sumnja da stoje iza niza neviđenih, sofisticiranih korporativnih pljački.

Na tajnom zadatku zbog koga mu je život u opasnosti, pokušava da dokaže da su ti sportisti osmislili zapanjujuća krivična dela kojima uništavaju finansijska tržišta širom sveta.

Ovo izvanredno filmsko ostvarenje snimano je na četiri kontinenta – u Severnoj i Južnoj Americi, u Evropi i Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snoubording, slobodno penjanje, „wingsuit“ letenje, brzo vožnju motokrosa i surfing na 20 metara visokim talasima! (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod filma: Point Break / Zločin na talasima. Dužina trajanja filma: 113 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: akcija, krimi. Uloge: Luke Bracey, Edgar Ramírez, Ray Winstone, Clemens Schick. Reditelj: Ericson Core.

https://youtu.be/j9YOHslwvHo

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.