Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » AIESEC: Sam stvaraš svoju budućnost

AIESEC: Sam stvaraš svoju budućnost

Studentska organizacija AIESEC prima nove članove do kraja januara 2016. godine. Prenosi poziv u celini…

Ukoliko smatraš da studiranje nije dovoljan način da radiš na sebi… ako želiš da iskusiš rad sa realnim resursima i mogućnost za uspesima i greškama… i ako za tebe ne postoje granice među kulturama – ovo je tvoja prilika!

Studentska organizacija AIESEC je najveća organizacija na planeti koju vode studenti, a ujedno je i mesto gde možeš pronaći sve ovo. Pozivamo te da se prijaviš za članstvo i postaneš jedan od 400 mladih ljudi u Srbiji koji svakodnevno, radeći na sebi, prave pozitivne promene u društvu.Promo

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa i projektnog menadžmenta, imaćeš priliku da razvijaš svoje sposobnosti i istražiš sopstveni potencijal. Cilj nam je da zahvaljujući AIESEC-u posle diplomiranja budeš spremniji za izazove iz realnog poslovnog okruženja, i da sam stvaraš prilike za svoju budućnost.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo AIESEC-a u Srbiji, popuni prijavu na ovom linku posle čega ćemo te kontaktirati i obavestiti o daljem procesu selekcje.

Upoznaj AIESEC

Događaj „Upoznaj AIESEC“ biće organizovan 28. januara od 18.00 na Singidunumu (Kumodraška 261). Tu ćeš dobiti sve informacije vezane za AIESEC, a možeš da se prijaviš za članstvo.

Inače, svakog utorka je Open day od 18.00 do 20.00. Open day se održava u AIESEC kancelariji na Singidunumu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustna je u više od 120 zemalja sveta. Svojim programima međunarodnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite sajt ove organizacije.