Naslovna » Avio karte » Air Serbia: Jeftinije avio karte preko interneta samo danas
Air Serbia - jeftinije avio karte
Air Serbia - jeftinije avio karte

Air Serbia: Jeftinije avio karte preko interneta samo danas

U okviru akcije kompanije Air Serbia, avio karte su jeftinije samo ako se kupe danas, 24. januara do ponoći, samo preko interneta.

Akcija „Specijalna nedelja“ omogućava da se online kupe jeftinije avio karte za letove iz Beograda u ekonomskoj klasi do sledećih destinacija:

✈ Beograd – Solun od 129 €
✈ Beograd – Sarajevo od 119 €
✈ Beograd – Bejrut od 299 €
✈ Beograd – Abu Dabi od 339 €

Avio karte se mogu kupiti za odlazna putovanja od 25. januara do 10. februara i povratak do 15. juna 2016 (osim od 24. do 29. marta i od 28. aprila do 3. maja).

U navedene cene uključene su sve takse osim troškova za izdavanje karte. Za putovanja vikendom potrebno je da se doplati po 10 evra po pravcu. Popust za decu i bebe neće se primenjivati.

Za kupovinu karata čak i po nižim cenama, samo danas do ponoći, posetite sajt domaće avio kompanije ili ovlašćenih turističkih agencija.

Druge promocije

»»» Do 24. januara u prodaji su jeftine povratne avio karte za letove na relaciji Beograd – Istanbul, za povratna putovanja do 31. marta 2016, uz maksimalni ostanak do mesec dana:

✈ Beograd – Istanbul – Beograd… avio karte od 100 €
✈ Istanbul – Beograd – Istanbul… avio karte od 109 €

»»» Do 1. februara u prodaji su jeftine povratne avio karte za rusku prestonicu, za povratna putovanja do 26. marta 2016, uz maksimalni ostanak do mesec dana:

✈ Beograd – Moskva – Beograd od 174 €
✈ Moskva – Beograd – Moskva od 174 €

Navedene cene podrazumevaju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.  (danubeogradu.rs)