Naslovna » Avio karte » Air Serbia – jeftinije avio karte: Frankfurt, Larnaka, London

Air Serbia – jeftinije avio karte: Frankfurt, Larnaka, London

Samo danas, 29. januara do ponoći, mogu da se kupe jeftinije avio karte za tri destinacije u mreži domaće kompanije Air Serbia.

U ponudi su povratne avio karte za putovanja sa Aerodroma „Nikola Tesla“ Beograd u ekonomskoj klasi od 1. februara, sa povratkom do 15. juna.

Avio karte – destinacije i cene:

✈ Beograd – Frankfurt – Beograd od 129 €
✈ Beograd – Larnaka – Beograd od 159 €
✈ Beograd – London – Beograd od 189 €

Saobraćaj za Larnaku obavljaće se od 27. marta 2016. Ponude ne važe za putovanja iz Beograda od 27. do 30. marta i od 29. aprila do 1. maja, kao ni za Beograd od 23. do 26. marta i od 4. do 8. maja.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od pune cene karte. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Date su cene sa svim taksama osim troškova za izdavanje karte koji se razlikuju u zavisnosti od mesta i načina kupovanja karata.

Druge promocije

»»» Do 31. januara (ponuda važi za povratna putovanja do 31. marta 2016, uz maksimalni ostanak do mesec dana):

✈ Beograd – Istanbul – Beograd… avio karte od 100 €
✈ Istanbul – Beograd – Istanbul… avio karte od 109 $

»»» Do 10. februara (ponuda važi za povratna putovanja od 1. februara do 30. juna osim od 24. do 29. marta i od 28. aprila do 3. maja):

✈ Beograd – Bukurešt– Beograd… avio karte od 117 €

»»» Do 1. februara (ponuda važi za povratna putovanja do 26. marta 2016, uz maksimalni ostanak do mesec dana):

✈ Beograd – Moskva – Beograd od 174 €
✈ Moskva – Beograd – Moskva od 174 €

Saveti: kako kupiti što jeftinije avio karte

• Brzina je važna. Pratite ponude kompanije Air Serbia svakog petka na ovoj stranici.

• Veća je ušteda ako kupujete avio karte što ranije možete – tako ćete uštedeti najviše novca. Što je kalendarski „dalji“ vaš let – to su avio karte jeftinije.

• Preporuka je da se ne putuje vikendom – čak i u okviru ove promocije cene su veće za 10 evra po pravcu, a popust za decu i bebe ne važi.

• Kupovina online je uvek najbolja jer su sajtovi za prodaju avio karata dostupni non-stop. Rezervacija avio karte online je veoma laka i u samo nekoliko koraka obezbedićete svoje mesto u avionu.

• Bolje je kupovati avio karte preko sajtova ovlašćenih turističkih agencija nego preko avio kompanije, jer su često troškovi za izdavanje kod agencija za nijansu manji. Takođe, avio kompanija će ponuditi samo karte za svoje letove, a agencija ima ponude i drugih kompanija.

• Imajte na umu da neki gradovi imaju dva ili više aerodroma koji su bliži ili udaljeniji od centra grada.

• Obratite pažnju da li je direktan let ili let sa presedanjem, kao i koliko je vreme između dva leta na tranzitnom aerodromu.

• Obratite pažnju i na plan puta jer neke avio kompanije za deo puta koriste autobuse ili vozove. (danubeogradu.rs)

 

loading...