Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Baden-Baden u Gun Clubu
Baden-Baden

Baden-Baden u Gun Clubu

U nedelju, 17. januara od 21.00, u Gun Clubu nastupa zagrebački Baden-Baden.

Baden Baden voli da balansira između garažnog ludila, electropopa, destruktivnog industriala i rocka. Mračni su i genijalni, a sa samo nekoliko koncerata privukli su pažnju na sebe budnih i manje budnih ljubitelja nepopularne muzike.

U njihovoj muzici svako može da izabere šta mu se najviše sviđa: od Black Lips do Interpol, od Nicka Cavea do Can ili od Neu! do Hot Chip. I možemo tako da se gađamo referencama u nedogled – post-punk, dance-punk, gothic, indie, garage, psihodelija, pop… ali suština je da je to samo osnova ili temelj onoga šta se dešava kada ova petorka iz Zagreba izađe na scenu: da se ne lažemo – oni su haos totalni!

Neverovatna energija i strast, haotično sviranje, sumanute kompozicije koje izmiču jasnim žanrovskim odrednicama uz inteligentno poigravanje vizuelnim nastupom.

Kod nas dolaze u nedelju 17.01, dan posle Kišobran žurke i dan pre nove epizode Pop depresije, pravo vreme za ono što svi mi volimo najviše na svetu – dobru svirku!

Cena karte na ulazu je 350 RSD. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.