Naslovna » Izlasci » Film » Ciklus italijanskog filma: Šta ću ja ovde
Šta ću ja ovde

Ciklus italijanskog filma: Šta ću ja ovde

Ciklus italijanskog filma završava se komedijom „Šta ću ja ovde“, 17. januara od 19.00 u KC „Grad“. Ulaz je besplatan.

Alesio ima 18 godina i veliki san: da pređe Evropu sa svoja dva najbolja prijatelja. Leto je već na pomolu i on je dobro izučio plan puta.Za dž

Ali, nažalost, nije položio razred, roditelji su jako ljuti na njega i zabranjuju mu da ide na put. Alesio nije prihvatio kaznu i pobegao je na svom motoru.

Zbog niza događaja koji su se odigrali on je ostao blokiran na rimskoj obali gde je počeo da radi u jednom kupalištu. Mnoge nesreće obeležiće njegovo letovanje: beg, ljubav, neverovatni susreti. Iskustvo će Alesija naterati da shvati da ponekad „putovati“ ne znači samo preći kilometre.

Film „Šta ću ja ovde“ (Ma che ci faccio io qui) snimio je Frančesko Amato 2006. godine. Uloge tumače Danijele de Anđelis (Daniele De Angelis), Kjara Nikola (Chiara Nicola), Paolo Sasaneli (Paolo Sassanelli), Alina Nedelea (Alina Nedelea), Frančesko Brandi (Francesco Brandi) i drugi.

U saradnji sa Italijanskim Institutom u Beogradu publika je ranije mogla da pogleda i filmove „Un giorno speciale“, „Civico zero“ i „La rabbia di Pasolini“. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.