Naslovna » Avio karte » Air Serbia: Jeftinije avio karte petkom – popust do 20%

Air Serbia: Jeftinije avio karte petkom – popust do 20%

Samo danas, 22. januara, kompanija Air Serbia u okviru akcije „Happy Friday“ nudi jeftinije avio karte iz Beograda do popularnih evropskih destinacija.

Do ponoći, u ponudi su jeftinije avio karte za putovanja sa Aerodroma „Nikola Tesla“ Beograd u ekonomskoj klasi.

Pogledajte cene:

Beograd – Štutgart – Beograd od 139 €
Beograd – Berlin – Beograd od 159 €
Beograd – Skoplje – Beograd od 109 €
Beograd – Prag – Beograd od 149 €

Ponuda važi za putovanja od 25. januara do 10. februara, ali povratak može biti do 15. juna 2016. (osim od 24. do 29. marta i od 28. aprila do 3. maja).

Date su cene sa svim taksama osim troškova za izdavanje karte koji se razlikuju u zavisnosti od mesta i načina kupovanja karata.

Druge promocije

»»» Do 24. januara u prodaji su jeftine povratne avio karte za letove na relaciji Beograd – Istanbul, za povratna putovanja do 31. marta 2016, uz maksimalni ostanak do mesec dana:

✈ Beograd – Istanbul – Beograd… avio karte od 100 €
✈ Istanbul – Beograd – Istanbul… avio karte od 109 €

»»» Do 1. februara u prodaji su jeftine povratne avio karte za rusku prestonicu, za povratna putovanja do 26. marta 2016, uz maksimalni ostanak do mesec dana:

✈ Beograd – Moskva – Beograd od 174 €
✈ Moskva – Beograd – Moskva od 174 €

Saveti: kako kupiti što jeftinije avio karte

• Brzina je važna. Pratite ponude kompanije Air Serbia svakog petka na ovoj stranici.

• Veća je ušteda ako kupujete avio karte što ranije možete – tako ćete uštedeti najviše novca. Što je kalendarski „dalji“ vaš let – to su avio karte jeftinije.

• Preporuka je da se ne putuje vikendom – čak i u okviru ove promocije cene su veće za 10 evra po pravcu, a popust za decu i bebe ne važi.

• Kupovina online je uvek najbolja jer su sajtovi za prodaju avio karata dostupni non-stop. Rezervacija avio karte online je veoma laka i u samo nekoliko koraka obezbedićete svoje mesto u avionu.

• Bolje je kupovati avio karte preko sajtova ovlašćenih turističkih agencija nego preko avio kompanije, jer su često troškovi za izdavanje kod agencija za nijansu manji. Takođe, avio kompanija će ponuditi samo karte za svoje letove, a agencija ima ponude i drugih kompanija.

• Imajte na umu da neki gradovi imaju dva ili više aerodroma koji su bliži ili udaljeniji od centra grada.

• Obratite pažnju da li je direktan let ili let sa presedanjem, kao i koliko je vreme između dva leta na tranzitnom aerodromu.

• Obratite pažnju i na plan puta jer neke avio kompanije za deo puta koriste autobuse ili vozove. (danubeogradu.rs)