Naslovna » Izlasci » Film » „Krid: Rađanje legende“ uskoro u bioskopima
Krid: Rađanje legende

„Krid: Rađanje legende“ uskoro u bioskopima

Još jedan „Roki“-film od 14. januara prikazivaće se u domaćim bioskopima. Predstavljamo uzbudljivu dramu „Krid: Rađanje legende“.

Legendarni Silvester Stalone vraća se jednoj od svojih najpoznatijih uloga, Rokiju Balboi, u sjajnoj priči o ovom nesalomljivom bokseru i njegovom velikom prijatelju Apolu Kridu!

Adonis Džonson nikada nije upoznao svoeg slavnog oca Apola Krida, svetskog šampiona u teškoj kategoriji, koji je umro pre njegovog rođenja.

Ipak, nema sumnje da je boks u njegovoj krvi, stoga se Adonis uputio u Filafelfiju gde je Apolo Krid održao svoj legendarni meč protiv Rokija Balboe. Stigavši, pronalazi upravo Rokija i zatraži da ga on trenira.

Premišljajući se, Roki u njemu vidi snagu i odlučnost kakve je upoznao kod Apola, pa ipak pristaje da ga uči. Ubrzo Adonis dobije priliku da se bori za titulu, ali postaje jasno da za ring nije dovoljna samo priprema, već je potrebno imati i srce pravoga igrača. Hoće li Adonis uspeti? (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Creed / Krid: Rađanje legende. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: drama. Uloge: Mauricio Ovalle, Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Wood Harris. Reditelj: Ryan Coogler.

https://youtu.be/kg0wluoIrWU