Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mario Biondi u Beogradu, 9. i 10. marta

Mario Biondi u Beogradu, 9. i 10. marta

Italijanski princ soul i džez muzike, Mario Biondi, održaće dva koncerta u Beogradu.

U organizaciji kluba Bitefartcafe, 9. i 10. marta, Mario Biondi će dva puta nastupiti pred beogradskom publikom. Svoju popularnost već je dokazao pre godinu i po dana, gostujući kao najveća zvezda prvog izdanja Musicology festivala.

Njegov dubok i topao vokal je osvojio posetioce festivala na Kalemegdanu, koji su tražili da organizator obeća da će užitak ubrzo ponoviti. Za njegov povratak su naročito bile zainteresovane dame, na koje ovaj nežni džin, baršunastog glasa, izgleda ima poseban uticaj.

Džez ikona

Najtamniji glas „čizme“ i sada već svetska soul – džez ikona, Mario Biondi je osvežio mejnstrim scenu i vratio nas u vreme starih džez i ritam i soul izvođača, mešajući ove i druge srodne žanrove, na sebi svojstven način.

Biondi je u međuvremenu snimio nov album, pod imenom „Beyond“, sa koga se već izdvojilo nekoliko pesama i koji će premijerno predstaviti svojoj publici u Srbiji, na ova dva koncerta. Osim novih pesama, publika će uživati i u dobro poznatim hitovima sa prethodnih albuma, kao što su: „This Is What You Are“, „What Have You Done To Me“, „Shine On“ i „Deep Space“.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DDtickets, kao i u Novom klubu Bitefartcafe, na adresi Mitropolita Petra 8. Promotivna cena karte je 1500 RSD.

Koncerti su organizovani u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu. (danubeogradu.rs)