Naslovna » Izlasci » Film » Novi film u bioskopima: Svi na jug!
Svi na jug!

Novi film u bioskopima: Svi na jug!

Od ovog četvrtka u domaćim bioskopima prikazivaće se film „Svi na jug“, još jedna urnebesna francuska komedija.

Glavne uloge +tumače Filip Lašo, Alis David, Vensan Desanja, Tarek Budali, Žilijen Arudi i Kristijan Klavije, koji će vas kroz niz komičnih situacija povesti u sjajan bioskopski provod.

Ekipa ide na odmor – u Brazil! Golupčići Sonja i Frenk su pozvali svoje drugare u luksuzni hotel koji je u vlasništvu Sonjinog pompeznog oca, Alena.

Frenk tajno planira da zaprosi Sonju, ali njegovi pokušaji da dobije pristanak njenog oca će završti katastrofalno, a uz prijatelje kao što ih on ima, kome su potrebni neprijatelji?

Pored Sema koji juri za svakom suknjom, naivnog štrebera Ernesta, intelektualno ograničenog snimatelja Aleksa i njegove mačo devojke Estel, Frenk uvek završi u nevolji i kao predmet sprdnje.

Mir i tišina Alenovog luksuznog i ekološkog odmarališta pospešuje želju ove ekipe za sambom, divljim žurkama i senzualnim opuštanjima. Kad Sem isplanira ekskurziju u prašumu gde će se nabacivati slatkim devojkama, Alen će ugrabiti priliku da pošalje svoju brbljivu majku s njima – na Frenkovu odgovornost, naravno. Šta može da pođe po zlu? (danubeogradu.rs)

Originalni naslov filma i prevod na srpski: Babysitting 2 / Svi na jug!. Dužina trajanja filma: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska, 2015. Žanr: komedija. Uloge: Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat. Režija: Nicolas Benamou, Philippe Lacheau.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.