Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Pankeri u Magacinu Depo 6. februara

Pankeri u Magacinu Depo 6. februara

U subotu, 6. februara, u Magacinu Depo nastupiće Atheist Rap, Goblini, Gužva u 16-ercu i LUR.

Revija najboljih pankera iz regiona trajaće više od pet sati!

Dodatni razlog za okupljanje jeste koncertna promocija novog albuma „Uberlauf“ Atheist Rap-a, a publika će u Depou eksluzivno moći uživo da čuje pesme sa novog albuma, kao i da kupe novi CD po promo ceni.

Goblini photo by Marko Ristić
Goblini photo by Marko Ristić

Energija i bunt

Zajedno sa Atheistima iste večeri sviraće i legendaran punk-rock bend Goblini, koji svojom jedinstvenom energijom i buntom, „melje“ sve pred sobom.

Podsećamo da je ovaj sastav pre manje od godinu dana održao solistički koncer u Hali sportova pored više od 4.000 ljudi, a Goblini će još jednom beogradskom svirkom obradovati mnogobrojne fanove i pokazati zašto uživaju reputaciju benda koji je obeležio poslednju deceniju prošlog veka.

Frontmen Golub će na koncert doći pravo iz Etiopije. Još jedan zanimljiv podatak za fanove jeste da će bend u Magacinu Depo nastupiti sa duvačkom sekcijom, sa kojom su nastupili na prethodna dva koncerta – a publika u Depou imaće priliku da premijerno u ovom aranžmanu čuje neke od pesama koje je bend do sada svirao samo u standardnoj postavi!

Ovo će inače biti poslednja svirka Goblina pred početak rada na novom albumu.

Gužva u 16-ercu
Gužva u 16-ercu

Lineup zaokružuju još dva odlična pank-rok benda: osiječki Gužva u 16-ercu i kragujevački LUR.

Ulaznice za ovaj pank spektakl mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 1000 RSD na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. (danubeogradu.rs)

LUR
LUR