Naslovna » Izlasci » Film » Premijera: Vreme je za grudvanje!
Vreme je za grudvanje!

Premijera: Vreme je za grudvanje!

Animirani film „Vreme je za grudvanje!“ dopadljiva je komedija o nadi i prijateljstvu, koja istražuje živahne odnose među decom, kao i njihov entuzijazam i solidarnost u igri.

Ova zabavna i maštovita zimska bioskopska avantura premijerno će biti prikazana u subotu, 23. januara, u domaćim bioskopima, a na redovnim repertoarima biće od 28. januara.

Mališani će imati priliku da vide kako je izgledalo detinjstvo njihovih roditelja, koji su raspust u januaru provodili radujući se snežnim čarolijama, i pružiti im ideju za kreativne i gotovo zaboravljene igre na snegu, kao što su grudvanje i sankanje.

U želji da se razonode tokom zimskog raspusta, deca iz zabačenog i snegom prekrivenog sela odlučuju da organizuju masovnu „grudvanijadu“. Luka i Sofija, večiti 11-godišnji rivali u društvu, postaju lideri suprotstavljenih timova.

Temperamentna i buntovna devojčica okuplja najvernije drugare kako bi porazila Lukinu hordu spretnih ratnika u grudvanju. Pobednik će biti ona družina koja do kraja zime zauzme tvrđavu sagrađenu od snega. Ali, dečja igra vremenom prerasta u pravi snežni rat… (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Snowtime! / Vreme je za grudvanje! Dužina trajanja filma: 84 minuta. Država i godina proizvodnje: Kanada, 2015. Žanr: porodični, animirani (sinhronizovan). Glasovi u originalu: Mariloup Wolfe, Sophie Cadieux, Hélène Bourgeois Leclerc, Nicholas Savard L’Herbier. Reditelji: Jean-François Pouliot, François Brisson.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.