Naslovna » Izlasci » Prva Savamalska menjaža 31. januara
Prva Savamalska menjaža
Prva Savamalska menjaža

Prva Savamalska menjaža 31. januara

U prostoru Mikser House u nedelju 31. januara od 12 do 20 časova biće održana prva Savamalska menjaža – novi događaj namenjen svima koji bi da stvari koje im nisu potrebne razmene za stvari koje su im, bar na neko vreme, potrebne.

Predmeti preporučeni za menjažu su sportska oprema, sličice, igračke, knjige i stripovi, u obzir dolazi i sve slično, jedini uslov je da se u menjaži ne koristi novac… Menjaža je namenjena svim uzrastima, jedan od uzora je svakako čuvena terazijska menjaža Panini i drugih sličica, a kraj zime je procenjen kao najbolje vreme za menjažu.

Evo i poruke organizatora.

Vreme je da se otarasimo zimske opreme koju smo prerasli, da konačno popunimo album sličicama koje nam fale, da pročitane knjige i stripove na polici zamenimo nepročitanim i stare igračke novim.

Kupovina novcem je strogo zabranjena ali je dozvoljena svaka vrsta trampe, trange frange i džoranja, a dobrodošli su svi – od pasioniranih kolekcionara, preko nezasitih knjiških moljaca, veselih četvrtkaša, marvelovaca, DC-jevaca, skijaša i snoubordera pa sve do klinaca i klinceza koji su raspoloženi da razmene igračke sa drugarima.

Kako je ovo prva Savamalska Menjaža, red je i da bude besplatna, pa pozivamo sve koji kod kuće, u podrumu, na tavanu, u magacinu ili bilo gde drugde imaju:

– zimsku sportsku opremu,
– sličice za albume (sve kategorije),
– knjige za razmenu,
– stripove,
– igračke…

da donesu stvari za razmenu i pridruže nam se u nedelju, 31. januara na masovnom džoranju!

Ukoliko imate poveću količinu stvari za menjažu, Mikser će vam obezbediti poseban štand, ako se prethodno prijavite na shop@mikser.rs.

Mikser House, Karađorđeva 46

(danubeogradu.rs) 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.