Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Prva Savamalska menjaža 31. januara
Prva Savamalska menjaža
Prva Savamalska menjaža

Prva Savamalska menjaža 31. januara

U prostoru Mikser House u nedelju 31. januaraod 12 do 20 časova biće održana prva Savamalska menjaža – novi događaj namenjen svima koji bi da stvari koje im nisu potrebne razmene za stvari koje su im, bar na neko vreme, potrebne.

Evo i poruke organizatora.

Vreme je da se otarasimo zimske opreme koju smo prerasli, da konačno popunimo album sličicama koje nam fale, da pročitane knjige i stripove na polici zamenimo nepročitanim i stare igračke novim.

Kupovina novcem je strogo zabranjena ali je dozvoljena svaka vrsta trampe, trange frange i džoranja, a dobrodošli su svi – od pasioniranih kolekcionara, preko nezasitih knjiških moljaca, veselih četvrtkaša, marvelovaca, DC-jevaca, skijaša i snoubordera pa sve do klinaca i klinceza koji su raspoloženi da razmene igračke sa drugarima.

Kako je ovo prva Savamalska Menjaža, red je i da bude besplatna, pa pozivamo sve koji kod kuće, u podrumu, na tavanu, u magacinu ili bilo gde drugde imaju:

– zimsku sportsku opremu,
– sličice za albume (sve kategorije),
– knjige za razmenu,
– stripove,
– igračke…

da donesu stvari za razmenu i pridruže nam se u nedelju, 31. januara na masovnom džoranju!

Ukoliko imate poveću količinu stvari za menjažu, Mikser će vam obezbediti poseban štand, ako se prethodno prijavite na shop@mikser.rs.

Mikser House, Karađorđeva 46

(danubeogradu.rs) 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.