Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prvi Fijuk sajam u 2016. godini
Fijuk sajam

Prvi Fijuk sajam u 2016. godini

Sajam malih izdavača knjiga i stripova, Fijuk biće održan 29. januara u CUK-Imago (Dečanska 14).

Na jednom mestu okupiće se grafičari i slikari, autsajderi i profesionalci, nepoznati i poznati. Oni će se okupiti zbog druženja i razgovora, potpisivanja grafika ili zbog razmene iskustva, upoznavanja, isprobavanja.

Biće ponuđeni novi fanzini, knjige, nova izdanja za kolekcionare…

U CUK-Imago očekuje vas najveći broj izlagača do sada, strip radionica s Wostokom, izložba Miroslava Lazendića, a u Fijuk bioskopu – Undergrad. Uz to i sitoštampa uživo na tekstilu – Greed Graphic, dok Aparatčik – poluproizvodi krpi vašu garderobu na Bagat Danici. Nastupaju Bitef Smrti i Ex Miša, a Mr Caki je zadužen za dobru atmosferu do kasno u noć.

Fijuk bioskop – Undergrad

Undergrad se ovoga puta na Fijuku predstavlja i kroz svoju video produkciju, verovatno najprepoznatljiviju i svakako najplodniju stranu ove družine.

Kroz kompilaciju video uradaka iz desetogodišnje produkcije, urednici Marko Tešović i Danilo Stojić predstaviće pažljivo odabran program sastavljen od muzičkih, animiranih, dokumentarnih i ostalih kratkih radova, a biće pojačan sa tri premijere – premijerom muzičkih spotova za novi singl benda Radio Xanax (numere Motorola & Šicer), kao i premijerom spota za numeru Oglav od Lenhart tapes.

Cena ulaznice je 150 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.