Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Prvi put u Srbiji: premijere serija „Milijarde“ i „Bezgranično“
Pickbox: Milijarde (Pol Đamati)

Prvi put u Srbiji: premijere serija „Milijarde“ i „Bezgranično“

Da je Srbija napokon uhvatila korak sa ostatkom sveta po pitanju novih serija, dokazuju nove premijere zakazane za januar na Pickboxu koje ćemo imati priliku prvi da gledamo.

Od 12. januara ponuda za gledanje će biti bogatija za seriju „Bezgranično“ (Limitless), snimljenu po istoimenom filmu s Bredlijem Kuperom, a od 18. januara i za napetu dramu „Milijarde“ (Billions) s višestruko nagrađivanim glumcima Polom Đamatijem i Dejmijanom Luisom.

U filmu „Bezgranično“ (Limitless) pisac se pretvara u finansijskog stručnjaka, a sada je pred nama jednako dobra serija inspirisana filmom. Ovog puta, Bredli Kuper se nalazi u sporednoj ulozi (kao i u ulozi producenta), a glavni junak serije je Brajan Finč (glumi ga mladi Džejk Makdorman) kog regrutuje uvek spreman FBI.

Dvanaest epizoda serije „Bezgranično“ dostupno je već od 12. januara, a od 20. januara nove epizode stižu na Pickbox 24 sata posle američke premijere.

Novac pokreće svet, ali moć je najjača valuta

Ulozi su veliki, gubici se računaju u milijardama, ali sve je spremno za dvoboj godine 18. januara na Pickboxu, 24 sata posle američke premijere.

Posle velikih hitova „Domovina“ (Homeland), „Dekster“ (Dexter), „Besramnik“ (Shameless), „Doktori za seks“ (MastersofSex), s nestrpljenjem očekujemo za sada najjaču seriju Šoutajma – „Milijarde“ (Billions).

Pratićemo dva holivudska velikana, Pola Đamatija i Dejmijana Luisa, višestruke dobitnike Zlatnih globusa i Emija. Jedan predstavlja lice pravde, često pomalo izobličeno, a drugi je lice američkog sna i slepe ljubavi prema novcu, koja ima svoju cenu. Pola Đamatija gledamo kao oštroumnog i sposobnog advokata Čaka Roudsa, a ako ste voleli Dejmijana Luisa u „Domovini“ volećete ga i kao kralja finansijskog tržišta Bobija Akselroda u „Milijardama“.

– Oba glavna lika imaju neverovatno problematičan odnos prema novcu. Zapravo, svi ljudi na svetu imaju isti problem. Ali, posebno Amerikanci osećaju neverovatnu vrstu anksioznosti i konflikte oko toga kako ste novac stekli i kako ga koristite. Njihov odnos prema novcu je veoma komplikovan, pa zato i veoma zanimljiv. Mislim da je to ono što čini našu seriju interesantnom – rekao je Pol Đamati.

Bogat i uzbudljiv januar uz 19 premijera

Osim „Šerlok“ specijala, koji je imao premijeru na Pickboxu paralelno sa svetskom, „CSI Sajbera“ i „Državne sekretarke“ (Madam Secretary), uz 19 premijernih serija, Pickboxovu ponudu će dodatno upotpuniti i neizostavne „Mućke“, od 15. januara! Nekima je možda prvi, a nekima petnaesti put, ali „Mućke“ bez problema mogu da se gledaju i sto puta! (danubeogradu.rs)

Pickbox: Bezgranično (Džejk Makdorman)
Pickbox: Bezgranično (Džejk Makdorman)

Pickbox – nove serije

💻 Bezgranično / Limitless
Na Pickboxu od 12. januara
Ekskluzivna premijera; 24 sata posle američke premijere

💻 Milijarde / Billions
Na Pickboxu od 18. januara
Ekskluzivna premijera; 24 sata posle američke premijere

💻 Državna sekretarica / Madam Secretary
2. sezona ponedeljkom od 21.00
Ekskluzivna premijera; 24 sata posle američke premijere

💻 CSI: Cyber
2. sezona ponedeljkom od 21.00
Ekskluzivna premijera; 24 sata posle američke premijere

💻 Mućke / Only Fools and Horses
Na Pickboxu od 15. januara

Pickbox – novi filmovi

💻 Film Lizi Megvajer / The Lizzie McGuire Movie
Na Pickboxu od 15. januara

💻 Gospodin Magu / Mr. Magoo
Na Pickboxu od 15. januara

💻 Tom i Hak / Tom and Huck
Na Pickboxu od 22. januara

💻 Dagov prvi film / Doug’s 1st Movie
Na Pickboxu od 22. januara

💻 Supertata / Superdad
Na Pickboxu od 29. januara

💻 Gas / Gus
Na Pickboxu od 29. januara

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.