Naslovna » Izlasci » Pozorište » Stand up: Matt Davis i komičari iz BiH

Stand up: Matt Davis i komičari iz BiH

U matičnom klubu Ben Akiba Standup.rs organizuje dve veoma zanimljive večeri u okviru kojih gostuju Matt Davis iz Alabame i komičari iz BiH.

U Braće Krsmanović 6 u Savamali, pored standardnog repertoara, 26. januara od 20.30 dolaze sjajni komičari Omer Hodžić i Igor Drljo Iggy.

Omer Hodžić se stand up komedijom bavi već tri godine, skupio je skoro 300 nastupa, po regiji i šire. On se bavi organizacijom mnogih stand up događaja na području BiH, a naročito Mostara. Igor Drljo Iggy, između ostalog, za sebe kaže: „Moje teme se baziraju na aktuelnim temama, ali i na onim temama u kojima vidim zanimljivu foru (znači da ne moraju biti aktuelne). Uglavnom, mali čovek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor“.

Od jeseni 2015. zajedno rade kao pisci i voditelji prvog društveno-političkog satiričnog TV show-a u BiH pod nazivom Monty Dayton show.

Stand up: Omer Hodžić
Omer Hodžić

A World in Jest

U nedelju, 31. januara od 20.00, gostuje Matt Davis u sklopu svoje turneje oko sveta pod nazivom „A World in Jest“!

Putovanje je započeo u julu prošle godine u Aziji, a svoju neverovatnu pustolovinu završiće u avgustu na The Fringe – jednom od najvećih svetskih festivala koji se održava u Edinburgu u Škotskoj. Tokom putovanja Matt će beležiti momente sa svojih nastupa koji će se na kraju naći u finalnom projektu koji će prikazati u Škotskoj.

Matt Davis ima 35 godina, rođen je u Alabami, a tokom svoje dvodecenijske karijere zabeležio je stotine nastupa u više od 150 gradova i osam zemalja. Nastupao je na prestižnim svetskim festivalima kao što su Just For Laughs u Montrealu (2012), JFL42 u Torontu (2012) i Sketch Fest u San Francisku (2013).

Na nastupu će imati i domaću podršku, našu komičarku Jelenu Radanović.

Info i rezervacije: 060/3060-131. Cena karte je 250 RSD. (danubeogradu.rs)

Stand up: Matt Davis
Matt Davis

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.