Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Tajna u njihovim očima
Tajna u njihovim očima

U bioskopima: Tajna u njihovim očima

Film „Tajna u njihovim očima“ prikazuje se u srpskim bioskopima od 21. januara.

Istražitelj Džes Kob (Džulija Roberts), FBI istražitelj Rej Kasten (Čuitel Eđiofor) i zamenik okružnog tužioca Kler Sloun (Nikol Kidman) su uspešan i dobro uigran tim u antiterorističkoj radnoj grupi.

Rej i Džes odlaze na uviđaj i otkrivaju nezamislivo – žrtva je Džesina ćerka Karolina. Trinaest godina kasnije, uprkos pokušajima da pronađe ubicu, Rej napokon dolazi do novog traga za koji je siguran da može razrešiti celi slučaj i da srtpa ubicu iza rešetaka.

Vraća se u Los Anđeles da ubedi Kler da ponovo otvori slučaj. Oni udružuju svoje snage bez obzira na rizik od ponavljanja emocionalnog doživljaja, ovaj put obećavajući da će uzeti stvar u svoje ruke kako bi osvetili Karolino brutalno ubistvo. Ali, niko nije spreman na šokantnu i nepojmljivu tajnu, koja će otkriti trajno destruktivne posledice lične osvete na dušu čoveka. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: The Secret in Their Eyes / Tajna je u njihovim očima. Dužina trajanja filma: 111 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: drama. Uloge: Julia Roberts, Nicole Kidman, Chiwetel Ejiofor, Dean Norris. Reditelj: Billy Ray.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.