Naslovna » Izlasci » Film » „Ups, ode Noa!“ u domaćim bioskopima
Ups, ode Noa!

„Ups, ode Noa!“ u domaćim bioskopima

Od 7. januara u srpskim bioskopima prikazivaće se sinhronizovani animirani film „Ups, ode Noa!“.

„Ups, ode Noa!“ je klasična priča o bezvremenskoj Noinoj arci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na arku među kojima su i svitodomci, grifoni i samopiri – izgledom neobične i simpatične životinje za koje niko nikad nije čuo jer dosad nisu postojale.

Bližio se kraj sveta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje.

Nespretni svitodomac Dado i njegov sin Fric ušli su u arku uz pomoć grifonki Vande i njene ćerke Lole. U trenutku kada se Noina arka otisnula, Lola i Fric su se nesretnim slučajem našli izvan nje. Za te dve životinjice to je bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upadali u nevolje i susretali razne neobične životinje dok su pokušavali da se spasu.

Na samom kraju otkrili su da je ponekad potrebno suočiti se s krajem sveta kako bi se pronašlo mesto u njemu! (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Ooops! Die Arche Ist Weg… / Ups, ode Noa! Početak prikazivanja filma: 7. januar 2016. Dužina trajanja filma: 87 minuta. Države i godina proizvodnje: Belgija, Nemačka, Luksemburg / 2014. Žanr: animirani, porodični. Glasovi: Callum Maloney, Ava Connolly, Dermot Magennis. Reditelj: Toby Genkel.

https://youtu.be/fDk2wfq4cZs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.