Naslovna » Avio karte » Zajednički letovi Air Serbia i airberlin do Amerike
Zajednički letovi Air Serbia i airberlin do Amerike

Zajednički letovi Air Serbia i airberlin do Amerike

Avio kompanija Air Serbia u saradnji sa nemačkom kompanijom airberlin obezbedila je letove do Amerike sa samo jednim presedanjem.

Po ovom sporazumu, Air Serbia će dodeliti svoju oznaku na 28 nedeljnih letova koje airberlin obavlja između svojih čvorišta u Berlinu i Diseldorfu i tri značajna grada u Sjedinjenim Američkim Državama – Njujorka, Čikaga i Majamija.

Karte za ove kod-šer letove će moći da se kupe od 15. januara za putovanja od 1. februara preko kanala ove dve avio kompanije i preko ovlašćenih turističkih agencija.

Ovi zajednički letovi dopunjavaće direktnu liniju srpske avio kompanije omogućavajući time veći izbor, fleksibilnost i svakodnevne veze sa Njujorkom. Takođe, biće olakšano i srpskoj dijaspori koja je veoma brojna u Čikagu, ali i svima koji putuju u popularni Majami.

Air Serbia uvodi redovne dugolinijske direktne letove Beograd – Njujork u junu 2016. godine, čime će posle 24 godine ponovo povezati srpsku prestonicu sa SAD i otvoriti značajan novi vazdušni most za region Balkana. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.