Naslovna » Izlasci » Festivali » 2Hot4Stage – street style plesni festival

2Hot4Stage – street style plesni festival

Jedna od najuticajnijih plesnih trupa na ovim prostorima 2Hot4Stage, priređuje najveći regionalni street style plesni spektakl u Beogradu.

U toku trodnevnog festivala zainteresovani će imati priliku da uživo gledaju nastupe i borbe najboljih plesača iz Srbije i regiona, da se prepuste ritmovima poznatih DJ-eva, a za one koji bi želeli da se oprobaju, trećeg dana festivala biće organizovane plesne radionice.

Festival započinje velikom žurkom u klubu Monsun 19. februara, gde će za atmosferu biti zaduženi članove trupe 2Hot4Stage i DJ Me High Low.

Zagrejani žurkom od prethodne večeri, svi su dobrodošli na glavni dan festivala, u subotu 20. februara, kada će Mixer House ugostiti preko dve stotine plesača spremnih da pokažu najbolje od sebe.

Urbana plesna scena

Vrata Mixer House-a se za publiku otvaraju u 12.00, a posetioci će tokom čitavog dana imati priliku da prisustvuju takmičenjima različitih stilova grupnih i pojedinačnih nastupa, krunisani velikim finalnim borbama koje startuju oko 18.00.

Svoje veštine imaće priliku da pokažu najbolji domaći predstavnici urbane plesne scene i međunarodno priznati predavači i sudije iz Srbije, Hrvatske, Češke, Grčke, Bosne, Austrije, Mađarske, Bugarske. Pobednike u četiri plesne kategorije očekuju nagrade.

Na samom festivalu imaćemo priliku da pored vrhunskih plesača vidimo i performanse Sare Jo, Marka Louisa, Bege Fank-a, DJ Moooke i umeća sa loptom našeg freestyle fudbalera Đote.

Dnevni program Mikser House-a se završava u 21.00, a samo dva sata kasnije, na istom mestu, počinje after party, gde je za muziku zadužen DJ Roshke.

Ulaznice za dnevni program drugog dana festivala se mogu kupiti na ulazu u Mixer House, po ceni od 250 RSD, a sve dodatne informacije o mestu održavanja, ceni učešća i satnici za sva tri dana, zainteresovani mogu dobiti putem mejla toohotforstage@yahoo.com. (danubeogradu.rs)