Naslovna » Avio karte » Air Serbia: Avio karte za Njujork od danas u prodaji

Air Serbia: Avio karte za Njujork od danas u prodaji

Prvi avion Air Serbia poleteće sa Aerodroma „Nikola Tesla“ direktno za Njujork 23. juna 2016.

Avio karte za ovaj i druge direktne letove na relaciji Beograd – Njujork od danas, 18. februara, mogu da se kupe preko kanala Air Serbia ili ovlašćenih turističkih agencija.

Povodom uspostavljanje nove linije, Air Serbia svojim putnicima nudi specijalne promotivne uslove, po kojima se povratna karta za polaske iz Beograda može kupiti po ceni od 399 EUR u ekonomskoj i 2.499 EUR u biznis klasi, sa uračunatim taksama i naknadama.

Avio karte će po ovim specijalnim cenama moći da se kupe samo od 18. do 24. februara.

Let od Beograda do aerodroma „Džon F. Kenedi“ Air Serbia će obavljati avionom Airbus A330-200. Letovima za Njujork su dodeljeni brojevi JU500 i JU501, isti brojevi leta koje je koristio prethodnik Air Serbia, kada je pre 24 godine obavljao direktne letove za Njujork.

Letovi će se obavljati pet puta nedeljno, iz Beograda u 7.30 ponedeljkom, utorkom i četvrtkom, a sletati na Međunarodni aerodrom JFK oko 12.00. Petkom i subotom će poletati iz Beograda u 12.55 i sletati na JFK oko 17.25.

Povratni let će polaziti u 14.40 ponedeljkom, utorkom i četvrtkom i sletaće na Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu oko 5.30. Petkom i subotom će polaziti sa Aerodroma JFK u 19.30 i sletati u Beograd oko 10.20. (Sva vremena su lokalna.)

Red letenja je tako osmišljen da omogućava pogodne konekcije za Njujork za polaske iz svih balkanskih zemalja, kao i odličnu povezanost sa letovima iz Njujorka ka drugim popularnim odredištima u Americi, u koje spada i Čikago.

„Zahtev Air Serbia za odobrenje leta, koji je podnet američkim vlastima za civilno vazduhoplovstvo, dobro napreduje“, piše u saopštenju ove aviokompanije. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.