Naslovna » Avio karte » Air Serbia: Do 2. marta jeftinije avio karte za Njujork

Air Serbia: Do 2. marta jeftinije avio karte za Njujork

Air Serbia nastavlja sa odličnom promotivnom ponudom za Njujork do 2. marta.

U okviru ove promocije, povratne avio karte za letove iz Beograda, sa aerodroma „Nikola Tesla“, do Njujorka i nazad mogu da se kupe po cenama od 399 EUR (ekonomska klasa) i 2.499 EUR (biznis klasa).

U cene su uključene sve aerodromske takse ali ne i troškovi za izdavanje avio karte, a odnose se na putovanja između 23. i 30. juna i posle 16. avgusta 2016. godine.

Avioni Airbus A330-200 Air Serbia leteće od 23. juna 2016. godine pet puta nedeljno ka Aerodromu JFK u Njujorku.

Saveti: kako kupiti što jeftinije avio karte

• Brzina je važna. Pratite ponude kompanije Air Serbia svakog petka na ovoj stranici.

• Veća je ušteda ako kupujete avio karte što ranije možete – tako ćete uštedeti najviše novca. Što je kalendarski „dalji“ vaš let – to su avio karte jeftinije.

• Preporuka je da se ne putuje vikendom – čak i u okviru ove promocije cene su veće za 10 evra po pravcu, a popust za decu i bebe ne važi.

• Kupovina online je uvek najbolja jer su sajtovi za prodaju avio karata dostupni non-stop. Rezervacija avio karte online je veoma laka i u samo nekoliko koraka obezbedićete svoje mesto u avionu.

• Bolje je kupovati avio karte preko sajtova ovlašćenih turističkih agencija nego preko avio kompanije, jer su često troškovi za izdavanje kod agencija za nijansu manji. Takođe, avio kompanija će ponuditi samo karte za svoje letove, a agencija ima ponude i drugih kompanija.

• Imajte na umu da neki gradovi imaju dva ili više aerodroma koji su bliži ili udaljeniji od centra grada.

• Obratite pažnju da li je direktan let ili let sa presedanjem, kao i koliko je vreme između dva leta na tranzitnom aerodromu.

• Obratite pažnju i na plan puta jer neke avio kompanije za deo puta koriste autobuse ili vozove. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.