Naslovna » BG servis » Bus plus kartice važe do 30. juna
Bus plus kartice
Bus plus kartice

Bus plus kartice važe do 30. juna

Personalizovane kartice za zaposlene, koje su izdate krajem 2011. i u prvoj polovini 2012. godine, važiće do 30. juna.

Rok je produžen kako bi se korisnicima ostavilo dovoljno vremena za njihovu zamenu, saopšteno je iz Bus plus sistema.

Takođe, srednjoškolci i studenti koji su kartice izvadili pre tri godine, a koji su ih već produžili za tekuću školsku godinu, tek na jesen su u obavezi da izvade nove kartice, a do tada mogu da koriste i dopunjuju postojeće.

Važenje personalizovanih bus plus kartica za sve kategorije korisnika je tri godine od momenta izdavanja, navodi se u saopštenju, pa se mole sugrađani da se nove isprave podižu neposredno pre isteka ovog roka.

Datum isteka personalizovane kartice može da se proveri pozivanjem Korisničkog centra na broj 7155-155, a takođe se prilikom kupovine dopune na kiosku može pogledati datum isteka na isečku koji se dobija od prodavca.

Osobe koje navrše 65 godina stiču pravo na povlašćenu cenu vožnje od 407 RSD za tekuću kalendarsku godinu i za sve zone tarifnog sistema. Korisnici iz ove kategorije svoje personalizovane kartice mogu da dopune i koriste tokom cele godine, odnosno do isteka same dopune. Ukoliko personalizovana karta korisnika iz ove kategorije ističe u 2016. godini, neophodno je izvaditi novu neposredno pre isteka roka važenja.

Za dodatna pitanja, građanima je na raspolaganju Korisnički servis Bus plusa putem telefona 7155-155, radnim danima od 8.00 do 18.00 i subotom od 9.00 do 14.00. (danubeogradu.rs)