Naslovna » Izlasci » Chippendales u Beogradu, 16. aprila
Chippendales u Beogradu

Chippendales u Beogradu, 16. aprila

U Dvorani Doma sindikata, 16. aprila, gostuje trupa Chippendales u okviru turneje „Break The Rules 2016“.

Nezaboravni šou i atraktivni plesači zagrejaće, zapanjiće, zadovoljiće i oduševiće još jednom Beograđanke, pa i Beograđane.

Priča o trupi Chippendales započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan.

U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendales stalna atrakcija Las Vegasa, gde im u goste stižu svetske zvezde. Trenutno im društvo pravi supermodel Tajson Bekford.

Chippendales, koji su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg su apsolutni svetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tokom posljednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena u više od 100 država sveta.

Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1,2 miliona majica!

Karte po ceni od 1.950 do 4.950 RSD možete kupiti preko mreže Eventim. Prodaja ulaznica kreće sutra, 25. februara. U prodaji je i mali broj VIP ulaznica koje uključuju piće dobrodošlice i upoznavanje i druženje sa plesačima. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.